Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to Capljinaaaaaaaaa, odose vlasi mamu im je.b.em, hahahahahaahahahaha
hahahahahahh zeljo je najsmjesnija ekipa al fakat..... Al kako im je samo drago sto nas je izbacila Zeta,al neka meni je jos vise drago sto smo izbacili Bugare a oni primili 14 golova od njih. Dakle (ukpno sve,gol kuci i na strani) Levski 4,Newcastle 5,Maribor 6,Macabi Tel Aviv 8,Litex 9...ukupno 32 MENE STID BOGAMI
BRACO PO BOJI, PLACEM KAO MALO DIJETE. JE LI OVO TAJ EUROPSKI ZELJO KOJEG SU NAM NAJAVLJIVALI ????? DA NE MOZEMO BEZ VUKASOVICA NI U MRKONJIC GRADU POBIJEDITI A DA NAS SUDIJA NE POGURA CRVENIM KARTONOM I PENALOM MALOJ SLOBODI. EVO KOMITET JE IPAK DELEGIRAO POSLUSNOG SUDIJU, ALI AMAR NE ZNA NI PROTIV OVAKVIH KLUBOVA. KAKO CE ONDA PROTIV KOMSIJA ILI PROTIV EUROPSKIH KLUOBA KAD OPET ABD UZMEMO DUPLU KRUNU UZ POMOC KOMITETA ???
Sta je sa pitarima?
Bosanski srbi su najveci antitalenti na planeti zemlji , nije ni cudo sto navijaju za susjednu srbiju i slave njihove sportske uspjehe hahahaha
Uh ne znam na kojem cemo stadionu iducu utakmicu igrat, sta ces, ima se moze se. P.S. nek Sarajevo mirise, mamicu vam sibicarsku.
GDJE GOD BILI UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
haj makar vozovi ne moraju strahovat
a ja klubova, a ja tekmi, a ja lige
RADIJACIJA DISMR, DISMRRRRRRRRRRRRRR
Sex nije zabanjen a mi cemo ponijeti kondoma da nebi bilo bolesti..
nek ne dolaze oni koji imaju bolest na srcu ope cemo mi bit krivi
@bolo Vidim cekalo se da se objavi clanak pa da prvi napises nesto o Zelji.. Za svaku pohvalu je sto tim intezitetom pratis osvajace duple krune.. Samo tako nastavi..
bolo I ti si vlah pričaš vlaški majmune nije \"fudbal\" već nogomet.
HAHAHAHA VLASI I FUDBAL HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHA
Pocnite skupljati za vazelina jer uskoro dolazi da vas kara PLAVA MASINA.. Postavite straze, mozda poranimo...