Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pirlo je nikakav trener, a Juventus nikakva ekipa
Taj Juventus je i postao nikakva ekipa dolaskom Ronalda u klub. Sezonu prije nego što će Ronaldo doći , oni su gazili i Real i Ronalda sa 3-0 dok sudija nije svirao onaj penal u stotoj minuti. Dođe Ronaldo i sada ispadnu od Ajaxa, Lyona.
@fbUser1222727x95 CR7 je za onog kepeca iz Barse izmislio i fudbal i život crkni Nedime ali tako je i nema druge
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stavili ga u spic a nisu mu lopte dodali..
Hahahah pa Ronaldo vas spasio ovu sezonu i onaj mali Chiesa uz Cuadrada..
On??? Nikada, njemu je vazda komplet tim krig prije nego sto bi on preuzeo odgovornost za bilo sta!!!
sto nisu stavili jednog da legne uz zivi zid, to je sad trend... i ne bi bio gol
nisam neki fan Ronalda,kao ni vecina navijača Barcelone, ali on je ovdje najmanje kriv, čovjek ih godinama vadi i gura naprijed
godinama znači 2 godine 😜
Ronaldo kriv, što Juventus za igračem više, ne moze stvorit priliku. Pirlu bi bilo bolje da pokupi kofere i da manje palamuda.
šta reć
Hahaha ovo su ti ljudi, Ronalda da nije bilo sumnjam da bi juve uradio bilo sta u vise navrata, al tako je to nemoj jednom valjati - nisi nikad valjao. Jebem ti ljude i nezahvalnost Najgora osobina ljudi za sva vremena
Ko je mogao pretpostaviti da će frajer sa 25 metara udariti po zemlji loptu? Ovakav slobodnjak uđe jednom u 10000 pokušaja.
Ma sad seru i Del Piero i Capello, svaka čast i jednom na zavidnim karijerama, ali mislim da je CR7 puno veći od njih da bi ga ovako prozivali.
pa ja ronaldo je kriv sto ja nmg go dat
Messi je iznad njega jedno 10 mjesta
jel se s drugovima u skoli jos uvijek raspravljas ko je bolji mesi ili ronaldo
ne jer poslije utakmice sa portom nema potrebe za raspravu koje bolji