Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivot nije za pedere!!! kratko i jasno!
Reče bolesnik homofobičar i osta na životu. :)
slazem se sa troterom i sa fabiom. nego, gdje je rodny nesto ga slabo vidjam u zadnje vrijeme, mora da ga je ona casandra stegla :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Danas sve možeš napadat, ismijavat, propitivati, ali ako u ovu temu javno dirneš onda si gotov. Ode mu godišnja plata.
sumnjam sad ce njemu Rusi povecat platu :D
3 poluvrijeme u svlacionici
Primjetim istu homofobiju i kod žešćih četa i žestokih balija. Zaključujemo, isti geni u pitanju. Želim narednim pokoljenjima gore spomenutih po barem jednog "toplog brata" u porodici.
Ko god misli da je sa njima lijepo neka im se pridruzi, al' fudbal jednostavno nije sport za te "xy" osobe... Ipak to je muski a ne tetkasti sport gde se grubost i prgavost cijene :)
kakav ba fizicki fudbal levatu nije fizicki nego nasilnicki ko je to fizicki igrac u atletiku ? da nije grizman koji konstantno lupa po koljenima sa svojih metar sedamdeset i 60 kila ili da nije juanfran koji noge iz kukova vadi isto sa svojih metar sedamdeset pet jedino mandzukic sa svoja 2 metra i 70 kila predstavlja grmalja na terenu
http://tinyurl.com/p9hlok4 Capello, hajd im reci da su "mariquitas" :)
vidi se da na kompletnom klixu komentarisu bezmozgasi, bilo da je ovaj clanak il onaj o anti mostarcu. bezmozgasi pronadjite se...
luna.luna daj komentar molim te.
izjava baš u skladu sa UEFA-inom politikom antidiskriminacije u fudbalu po bilo kom osnovu :)
Pa u pravu je šta sad...
Trenerski poso nije za pedere😊 To ga rusi naucili.
aaaaaaaaaaa ova izjava ce najvise pogodit hordase i manijake
...za džibere je svakako :)
...zavisi kake su "štope" pozadi...mačosi imaju led-ovke :)))
@commie gdje ti je onaj jaran :) cudo ga nema kad je tema o pederima