Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve uredu al samo ovaj dio mi je njesan"da dokaze da ovaj mladi talenat ima sanse" maldi talenat sa 31 godinom?
@madridista toooo kralju, ovakve navijace volim, nema predaje. bez obzira sto ja mislim da ce barca poderat reala, jer vam je sastav nikakav, al postujem tvoj komentar ;)
E ovako po meni i po mnogim nasim navijacima Lopez je najbolji golman u ligi a mozda i na svijetu.Mourinho ga je doveo da dokaze da ovaj mladi talenat ima sanse i u najvecem klubu na svijetu.Sama pomisao da je Mourinho nedavno izjavio da je Adan bolji od casillasa nam govori da je Lopez bolji od oboice.Mourinho je najbolji trener na svijetu i to ce veceras dokazat.5-0 cemo pobjedit jadnu barcu. HALA MADRID!!!111!
Da je Mourinho slušao navijače ne bi napravio takve probleme kakve je napravio zato koje su šanse da će ih sada poslušati?
67%? pitali trojicu i dvojica rekla "ne"?
odmah veceras ce on zazalit sto je dosao u real , 4 gola mu ne ginu i to ako barca bude imala milosti ;)
uštrb :D
Za sve koji želite uživati u nogometu i usput zaraditi neki novac, posjetite blog: http://xtips.blog.hr/ Sve besplatno!