Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi ovaj davao komentare prvo mora prestati da glumi. ovaj supak od igrača ima svoju zvijezdu na bulevaru slavnih kao ronaldo i ostali igrači iz reala i barcelone.sve su to glumci.dokazni materijal se može pogledati na youtube-u.
cigani misle da im je ovo juventus
Ko o cemu, kurva o postenju!
Za svakoga to mozes reci...ali za Sergia...
ŠTA TI PRIČAŠ KONOBARU IZ BEJZMENTA
Što se Real nije žalio kad su im poklonili penal za pobjedu u zadnjoj minuti protiv Elchea...
cigani cigani svadzaju se ko cigani haha
Daj ba, nema Busquets pravo rijeci, a da je bilo obrnuto i oni bi trazili penal i bilo bi prigovora sudiji, a igrace barcelone cim se odbiju u duelu od protivnika odmah daj faul, igraju isto pickice, i on ce nesto da govori Realovim igracima.
Hahaha, Real se zali na sudjenje, hahaha... Da im se posteno sudilo, sad bi bili na -12, umjesto samo na -6...
Tako je Sergio !