Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Hajduk na krilima Avdije i amidzinog jazavca Sline tone sve dublje ali o njima se ne pise,zasticeni kao Licki medjedi. Gledao sam jad i bijedu,zovi Mesa Vrancica i Martica sto prije jer ova dva panja stvarno vise ni za sta nisu.
Ovaj na slici koristi nacisticki pozdrav
Salihovic usao u 68 minuti...Hajrovic, Ibisevic, Bicakcic, Spahic nisu ulazili u igru...dali je onda objektivno ocekivati da nam reprezentacija postize dobre rezultate...
Ako se doda neigranje Besica protiv QPR, a pitanje je dalice i koliko Dzeko igrati...da bogda da imamo igrace u Barceloni, Realu, Bayernu...ali ovo je trenutno objektivno stanje
Pa dobro, Bicakcic inace igra za svoju ekipu, mislim da ga trener ostavio na klupi zbog prijateljske protiv Austrije. Jbg, frajer je igrao cijeli mec.
Kakvi su ovo nacistički pozdravi na slici?! o.O
Ovaj Kiesling iz Leverkuzena je stvarno neumoran,pa covjek trese mreze godinama. Cudi me da nije otisao u neki jaci klub.
Zalostno je sto sto ga nije pozvo Joachim löw za nijemacku. On igra bolje nego Mario Gomez
Taj klub je moj najveci klub u srce moje osim zeljo. Moj prvi najdrazi igrac je Sergej Barbarez bio. Zbog toga sam Leverkusen navijac. Necu nikad zaboravit sta je nam Barbarez uradio. Protiv srbija su svi rekli noz zica Srebrenica. On je stao ko pravi kapiten i tio da prekini utakmicu. Sta su srbe naši navijaca radili. To nebi ni Džeko uradio. Aka moja grammatika nije uredo. Izvini cuse. Rodio sam u Svicarsku.
Srašan je ovaj Wolsfburg