Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me podsjetilo na onaj gol protiv Slovacke. Izgleda mi da nije u Mesinim planovima. Ne znam zasto, dobro je odigrao Kirin kup. U svakom slucaju, dobro ga je imati barem na klupi. Grize puno, takvi ce nam trebati protiv Belgije, pogotovo sto nema Besica.
Steta za Kolasinca sto sjedi, on je kao odbrambeni bedem. Nisu bas pojedini treneri u vinklu. Hajrovic za respect, a izlaskom Ibisevica, Herta se sinoc raspala i primila dva gola u par minuta
Bundesliga totalno bezveze. Zna se da ce Bayern biti prvak a Dortmund ce biti drugi.
Hajrovic se vratio. Za nas jako vazan igrac. Ako njega pozoves pokrijes najmanje 3 pozicije koje moze igrati. Alternativa za desno krilo. Ako zagusti, nek udje umjesto Visce ili umjesto zadnjeg veznog (a da igra ofanzivnog veznog).
Nadam se da ce igrati protiv belgije :D
@RepublikaBiH Prije da ce biti na klupi al vazno je da ga pozove. A sto se taktike tice, dobar je kao drugi (polu-)spic. Mi sa Ibisevicem, koji cesto bude malo odsjecen od ostatka ekipe, fakticki "gubimo" jednog igraca na terenu. Mislim da bi dobro bilo pored jednog pravog spica (Dzeke), da se ubaci drugi, koji ce biti most izmedju napada i veznog reda ( a opet istovremeno i napadac).
Hajrovića držati samo u ovoj kocki po desnoj strani i odatle nek puca, legendaran go i ovaj i onaj što nam je zlata vrijedio