Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio ostace doživotno u Juventusu hahah
Na vrhuncu karijere, medju 3 si svjetska najbolja golmana, odeš u drugu ligu sa svojim timom...to što su tada uradili Del Piero, Nedved i Buffon se ne zaboravlja.
To moze samo Juventus. JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE. Kazu Barca vise od kluba, jest al u qurku. Sve i jedan bi napustio da odu u nizi rang.
Pored Kasiljasa i Kana najbolji golman svih vremena...
@puJ-do Zašto ne bi svrstali Kasiljasa, pa čovjek je osvojio sve što se moglo osvojiti po 2-3 puta... mislim da sam ga s' razlogom stavio, naravno sve te koje si nabrojao možemo i svrstati, al' jednostavno za mene 3 najbolja ikada jesu ovi...
Buffon-ov oprostaj? Zar i to ima? Ja vec pomislio "oshtanco" Kinez 2-3 Buffon klona...
☁☁☁☁☁☁☁ ☁🎀🎀☁🎀🎀☁ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 ☁🎀🎀🎀🎀🎀☁ ☁☁🎀🎀🎀☁☁ ☁☁☁🎀☁☁☁ ☁☁☁☁☁☁☁ 🍸💗💗🍸💗💗🍸 💗💗💗💗😍😍😍 💗💗💗💗😍💗😍 🍸💗💗💗😍💗😍 🍸🍸💗💗😍😍😍 🍸🍸🍸💗🍸🍸🍸 🍸💜💜🍸💜💜🍸 💜💜💜💜💜💜💜 💜🌹💜🌹💜💜💜 🍸🌹💜🌹💜💜🍸 🍸🌹💜🌹💜🍸🍸 🍸🍸🌹💜🍸🍸🍸 🎀✨👱💗👸✨🎀 🎀✨👨💜👩✨🎀 🎀✨👴💙👵✨🎀 🎀✨🐯💛🐰✨🎀 🎀✨👽💚💀✨🎀 AllYouNeedIsLove 😍💓😘💘😜💝☺ 🌴🍃🌺🌺🍃🌴 💛🌻🌻🌻🌻💚 🌻🌻 😍 🌻🌻 🌻 Love YOU 🌻 🌻🌻 🌹 🌻🌻 💚🌻🌻🌻🌻💛 🌴🍃🌺🌺🍃🌴 💝💝 💝💝 💝🍡🍡💝🍡🍡💝 💝🍡🍡🍡🍡🍡💝 💝 Miss you! 💝 💝🍡🍡🍡💝 💝🍡💝 💝 ✨💎💎💎💎✨ 💎💎💎💎💎💎 💎💎💎💎💎💎 ✨💎💎💎💎✨ ✨✨💎💎✨✨ 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
nick ti je op obozavam ga u toj seriji, ali i kao glumca generalno
Numero uno! Gianluigi Buffon!
🔱🔱🔱🔱🔱👌
😢😢😢😢😢😢😢
Legenda