Nije se libio opsovati
32

Bruno kakvog nikada nismo vidjeli: Vidio je da se zvijezde Uniteda snimaju pa žestoko reagovao

D. P.
Bruno nije štedio riječi (Foto: Screenshot)
Bruno nije štedio riječi (Foto: Screenshot)
Manchester United je odigrao najgoru sezonu decenijama unazad, a jedan od rijetkih koji je uvijek na maksimumu je Bruno Fernandes. Sjajni Portugalac se trudio i pokušavao je to prenijeti na svoje saigrače.

Bruni Fernandesu teško da neko može nešto zamjeriti. Navijači su razočarani ponašanjem brojnih zvijezda kojima je bitnije šta će uraditi van terena, nego na njemu, a upravo je to zgrozilo i samog Fernandesa.

Društvenim mrežama širi se snimak iz unutrašnjojsti Manchester Uniteda. Radi se o videu u kojem Bruno Fernandes očitava lekciju nogometašima koji su snimali video za društvene mreže.

Fernandes je vidio da njegovi saigrači Fred i Alex Telles snimaju objavu za društvene mreže, nakon čega im je poručio da su tu došli kako bi igrali nogomet. Da je Portugalca ovaj potez žestoko naljutio, najbolje pokazuje i psovka na kraju obraćanja.

"Prestanite se praviti takvim zvijezdama. Ovdje ste da igrate nogomet, a ne da snimate. Snimite moj k....", poručio je nimalo raspoloženi Fernandes.

Naravno, rezultatima razočarani navijači Uniteda s oduševljenjem su pozdravili ovakav potez Fernandesa i nadaju se da će ostaviti traga na zvijezdama koje su jedva izborile Evropsku ligu, što svakako nije ni blizu zadovoljavanja apetita navijača.