Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam ove navijace Man Utd koji su unazad godinama Murinjove taktike mrzili, o Murinju sve najgore pisali i govorili a danas pricaju kako je spasilc Man UTD, odlican trener i kakve sve ne superlative haha
Hebo ti to sve. Lako je Mourinhu voditi United, Guardioli City, Wengeru Arsenal. Što ne uzme Wolverhapton i ne postane šampion. Ranieri je veći šampion od njih svih za sva vremena iako je uzeo samo jednu titulu.
Ranieri je vodio Romu, Juventus, Chealse, Inter, Monaco. Nista nije osvojio sa navedenim klubovima. Nista znacajno pomena.
Nekad je bio vrhunski trener ali je moj respekt izgubio kad je napao a onda i otjerao onu terapeutkinju koja je usla da pomogne povredzenom igracu bez da je to "vrhovni kralj fudbala" dozvolio. Mourinho, za mene si Retardinho.
Doktoricu ^
Sta ce mu Zlatan, bolje da mu kupe blindirani autobus da parkira pred golom.
Murinjo ce upropasiti Mancester ko Čelzi.
@Punac A to sto je sa propalim celzijem sezonu prije osvojio PL?
Zlatan: United? Ne igram četvrtkom. Pa sad koliko je Zlatan prva meta..
Izvor : Vesela sveska
@Ned88 Ne vezano za ovo ali Vesela Sveska je kredibilniji izvor informacija od ovih danasnjih "medija" 100 puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zakuhat ce sa svakim u roku od dvije godine, spiskat 400 miliona i otici sa otpremninom od 30 miliona. koji debilizam
Nece Zlatan u prosjecan klub
niti će da igra četvrtkom
eto zlatana da pokori britaniju nije on shupak da karijeru zavrsava u mls