Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko možda nije među najboljima, ali ima dobre rezultate. On će na SP-u pokazati koliko vrijedi, želim mu sve najbolje!
Mene posjecuju svako vece :)
koga uopste boli racku za zlatni balon. bosna je dio zivota mog, bosno ti si sampion brazil,eto nas
Vjerojatno zato što nije osvojio niti jedan trofej.
Sve strucnjak do strucnjaka ovdje. Treba UEFU i FIFU poslati ovamo nebil culi koju pametnu
koliko ja kontam, a po godinama imam dosta iskustva, ni ševčenko nikad nije dobio nikakvu nagradu a po meni je bio jedan od najboljih u svoje vrijeme. jer ni ukrajina nije nešto jaka u lobiranju, tako da ostaju samo tzv igrači iz liga petice. forsiraju se samo dva tri imena ostale ko hebe...
ova lista je katastrofa kakav Neymar i BALE??? Sta će oni ovdje??? pojedini igrači su ok ali definitivno je fudbal izgubio smisao.nije to više to NESTO što je bilo prije.
I sta dobije je dodze u Sarajevo i neko mu je mazne hehehe
Kad bi mogla ova repka u Brazil: 1. Maric 2.Fazlagic 3.Salihamidzic 4.Pjanic 5.Spahic 6.Barbarez 7.Susic 8.Osim 9.Musemic 10.Dzeko 11.Pasic rezerve: Begovic,Bajevic,Misimovic.Halilhodzic,Sead Susic,Hadzibegic,Sliskovic,Kodro,Bolic.Baljic,Bazdarevic,Jozic
zato što je bošnjak,eto zato
i Džeko i Mandžo su više pokazali od Lewandowskog, džeko je bio 2. strijelac kvalifikacija i nosioc ekipe koja je izborila direktan plasman u Brazil,drugi strijelac viceprvaka Engleske, Mandžo napadač br 1 i Bajernu i strijelac gola protiv Dortmunda u finalu! šta je to Lewandowski bolji od njih dvojice?
o cemu ti pricas! lewandovski odveo borusiju u finale lige prvaka, svojim golovima. Plasman ne svjetsko prvenstvo je kao plasman u grupnu fazu lige prvaka, kad nesto uradis na sp odnosno odigras sa svojom ekipom bar četvrtfinale onda zasluzujes da se nadjes u tom izboru. Lewandovski i mandžukić su odveli svojim golovima bajern i borusiju u finale lige prvaka i mislim da Džeko nije u grupi sa ovim igračima bar za ovu godinu! Ako uradi veliku stvar na SP u Brazilu onda se trebamo cuditi ako ne bude!
posle svjetskog cemo vidjeti eto bio je bolji od mandjukica ovaj ga sad cijepa al sve posle evropskog
A koji je to ''navedeni portal'' ?
Mertesackher, Koscielny, Paulinho ??? Liječi se novinaru dok je vakat.....
ewo iskreno da kazem po svemu videnom ja mislim da ju je zlatan ibrahimovic najvise zasluzio.msm da ce se vecina sloziti sa tim. :-)
ja bi je dao ribery-ju
možda će biti najbolji kad se bude birao najbolji grijač klupe.
ZATO STO JE REZERVA U JEDNOM PROSJECNOM ENGLESKOM KLUBU.