Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, kakav remi, igrati na pobjedu pa šta Bog da i srce junačko ostaviti na terenu.....
Ako ostave srce na terenu pa nek i izgube, sta sad nije kraj svijeta... Ali Zenicu i poraz od Cipra e to Vam sigurno necemo nikad zaboravit, bez obzira na sve. Hajd sad pamet u glavu i ne srljate... (jbt ko da ce oni procitat ovo sto ja napisa)
Zato je Ćiro bio kralj, kod njega u opcijama ne postoji mogucnost remija... Morališe igrače na pobjedu bez obzira ko je protivnik... To ti je jarane bez plaho razmisljanja a jel ti podjes taktizirat do posljedne mogucnosti nema od te tekme nista...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ste do sad imali "borbu za svaki centimetar terena" ne bi na tebeli bili tu gdje jesmo.
dobro je samo nek ne puca :)
Rolfo de malo optimizma. Znam i ja da smo tanki i da je Belgija favorit ali teba se nadati
Pravio sam kalkulaciju - bod u Belgiji nam ne znači skoro ništa jer onda potpuno zavisimo od rezultata ostalih reprezentacija. Samo sve pobjede u ostala 4 susreta garantuju nam plasman. Samo jedna izgubljena utakmica je automatski diskvalifikacija.
nista ispod 3 komada za belgiju... budimo realni
niko ne igra na remi to je teza glupost
Da je to igra samo protiv Belgije tada bi znao da smo bolji ali kada uz Belgiju je i EU i svi protivnici ove države samo mogu reći momci kako god odigrate mi vas respetiramo jer imare najviše neprijatelja ove države kako stranih tako i ovih domaćih i nakraju samo SRETNO ZMAJEVI!.
Ispunite obećanje i eto 3 boda...
Ili se meni cini ili je medijska paznja za ovu utakmicu smanjena na apsolutni minimum. Pa prije se pred prijateljsku vise izvjestavalo. Ne govorim o klixu vec i inace. Ono otisli u Belgiju, eto imali trening i to je to......
a za koga ti navijas?
@ynwa mislio sam samo na izvjestaje. sto se tice euforije slazem se 100%
Mii kad hocemo mozemo sve
Cak i od Kipra izgubit ?
Pritisak od prve sekunde . Trcati i trcati i kad je prekid trcati. Ujedajte ko tigrovi napadajte ko lavovi budite nasi opasni zmajevi Takticki mudro-ofanzivno jako sretnooooooo uz vas smo
Jes lijepa frizura u Visce
moderna
Jači su,ali u fudbalu jači ne pobjeđuju uvijek
Svako Dobro i puno srece.. samo da sudije budu korektne, mi mozemo i vise i bolje od njih..
ako nisi u stanju porayiti ovaku repku kao osto je Belgija ne trebas ni da ide na EP.
Prema zvanicnom FIFA World Ranking, od 6. augusta ove godine, Belgija je trenutno druga najjaca reprezentacija u svijetu: 1. Argentina 2. Belgija 3. Njemacka,...,itd. Ali, ja sam, svejedno, nepopravljivi optimista. Sretno Bosno!
Budimo realni,neznam otkud optimizam ovoliki,Belgija ovo glat dobiva,imaju jednu od najjacih reprezentacija na svijetu,osim osovine pjanic-dzeko neznam tko daje za pravo favorizirat pobjedu Bih.