Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova bolest bi trebala biti kažnjiva....N*akarade, deg*enerici, ja njih vidim kao da boluju od neke rijetke, opake i neizljećive bolesti i bore se da ta bolest postane nešto čim se trebaš ponositi...WTF? Žele biti zakonom zaštićeni!? Šta, oni neka endemska vrsta koju treba njegovati? Ja bih to sve potamanila ko glodare!
Ma pedercina mamu mu pedersku
Ako vas ovo cudi za Brazilu onda ste stvarno nazadni. Ne mogu da vjerujem da vam ovo nije normalno za njih. Zar se ne sjecate koji je legendarni Igrac bio toliko pijan da je uspio pokupiti tri ovakve odjednom.
koja je ovo bolestina kaze svi me postuju kao da sam dama pljuc
dali bi vi svi njemu gooze kad bi nas jednom odlukom odveo na Svjetsku smotru.
I\'m shocked! Koliko p3d3rčina ebote!
@GAYRIGHTS Ti bi poklao...pa sta si to onda ti bolji od onih koji uskracuju tvoja prava...nista..isto je to sve..samo sto ti nemas m...a..da bi to zaista ucinio:P
J.E.b.e.m l.i vam majkuu fashisticcku mrzitelji drukcijeg sve vas p.o.k.l.a.t treba. Fu.j ove zemlje i ljudi.
SABINA, j.e.b.a.l.o te ovo drugacije. Vodi ga kuci pa nek\' ti i plese i sudi.
baš je lijep-a.
Eto , uvijek sam znao da je sudac p.i.c.k.a ....
Obrisali ste mi komentar. Nisam provokator ne koristim jezik mržnje za razliku od mnogih koji to čine svojim komentarima. Želim anonimnost i mislim da je osnovno ljudsko pravo da se ljudi oblače onako kako žele i da budu prihvaćeni a da je Bosna i Hercegovina nažalost , mentalno , stotinama godina iza zapada u prihvatanju drugačijeg.
Sav se išarao po licu, mora da je trudan!??
sudija pe.deru
Nisu oni peškiri,oni su \'gej\' :D , sofisticirani, urbani, kreativni...još će sebe proglasiti višom vrstom, elitom, zatvorenom grupom u koju mogu ući samo odabrani....da im hoće dati jedno parče planete da se nastane izolovani od nas, da li bi njihova vrsta opstala? kako? :D
Samo vi meni brišite komentare, fag enableri. Znao sam da vas je puna Bosna. Nazivati ovu nakazu ženom je isto što i nazivati nekoga hastalom jer je nalijepio parmake na udove.
Jao kako ste jadni to se ne da riječima opisati. Čuj ova bi tamanila. Ne sikiraj se tamanićeš i ti komšije i komšije tvoju djecu nije toga kod nas nikad falilo.