Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i provlačili su se cijelo prvenstvo
Čujem da su Brazilci noć prije utakmice dernečili u jednom klubu, a najviše se slušala Brenina pjesma " Uđi slobodno..."...
Slušali Sedmoricu Mladih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izmorila brazilce himna
Nije dugacka koliko su je ono bas isforsirano pjevali, mislim na igrace, pa jos teatralno drzali dres Nejmara, trebali su kao insani izac na teren, a ne kao neki seoski hor.
Ma daj kakva sramota! Sramota je ukrasti i slagati. ili skraceno receno FIFA.
Danke Deutschland!!! Brazil je samo na papiru bio ekipa.
ovo ih je Bog kaznio zato sto su nase susjede Hrvate pobijedili na sraman nacin i zbog onog sviranog nepostojeceg penala, SVE SE VRATI, KAD TAD
Ja sam morao djecu u drugu sobu da odvedem. To siroki auditorijum nije mogao da trpi. Zamolio bih ove na televiziji da nam ne pustaju vise ovakve sadrzaje.
Ja gledam utakmicu 0:0 , odem do kuhinje, vratim se 0:5
poslije ovoga bi brazilci trebali da se u potpunosti posvete sambi a da ostave fudbal.
Svi koji su izgubili na svjetskom prvenstvu samo mogu reci, sta nas briga brazil je izgubio 7:1
Ah kakva bruka.
Njemacka je primjer kako se ponizi protivnik do kraja, mislim da bi veliki broj repki na Svijetu stao kod 2 ili najkasnije 3 gola ne bi vise ni napadali, ni trazili greske igraca Brazila kojih je bilo na sve strane, ali ne Svabe oni do kraja idu jos gledam na njihovoj drzavnoj tv stanici zao im sto Ozil nije dao onu kontru za 8:0 i sto su primili gol Oscara nije iz ponizenja nego iz njihovog pristupa i zelje za igrom
Nisu zaslužili ni grupe da prođu ... Bolje im je da su ispali odmah, u grupama, kad su i trebali, ovako ih samo osramotiše zahvaljujući sudijama i FIFA-i koja ih je dovela do ovog mjesta.
Dovoljno mi je bilo kada sam vidio izlazak na teren brazilaca, umislili da su svemogući, navijam za Njemačku koji ulažu u BiH i pomažu našem narodu, a brazilci ne znaju gdje smo ni na karti! Ko ih hebe dabogda im svaka ovakva bila!
Neko igra sambu neko fudbal
Ma , sramota je da se cijeli život vrti oko kriminala i nogometa. Sramota je da se cijeli gradovi bave kriminalom. Sramota je da je Brazi zemlja sa najnižom stopom razvoja u Južnoj Americi.Sramota je da se sve to pokušava nadoknaditi nogometom i zaboravom.Autizam ! Kao da budućnost zemlje ovisi o toj utakmici.Svaka sličnost s BiH je namjerna.
Švabe konstantno pokazuju da je timski rad uspjeh a ne jedna zvijezda koja treba da odluči utakmicu.
Utjerale su im Svabe strah u kosti !!!! Plasice ih se narednih 70 godina !!!