Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako podmuklo su igrali brazilci,nogomet vise nije nogomet nego cista kalkulacija i takmicenje taktika tu talenat i znanje nemaju mjesta cak ni nogometasi vise nisu potrebni zgadio mi se fudbal nakon sinosnje tekme
Eto ebo ih Sven Ericsson koji je poznat po zenskim aferama a ne fudbalu,Vahid im sredio SP a oni mu nogu dali e neka su ga ispusili bas volim...
Bas sam se pitao jesam li samo ja vidio kako se smiju sudija i brazilac zajedno i komentarisu kako je go bio rukom - a evo vidim da su to vidjeli i ostali. Kakva lakrdija jbote... Crnci definitivno igraju dobar fudbal al\' ako misle nesto postici moraju da budu organizovane masine i da igraju svih 90 min. Definitivno za njih nema mjesta u daljim plasmanima pod ovakvim ocitim rasizmom.
a Vaha nije valj\'o? Sta cete sad, otpustiti ovog Eriksona?
@ :S bosanski jezik je fikcija
@ :S Ajde pročitaj ustav BiH pa mi reci koji su sluzbeni (raznoravni jezici) u ovoj drzavi. Za takve ko tebe je i izmišljen naziv baliya!
@:S Pa zar me nisi prepoznao, tvoja mama mi je uciteljica bosanskog, evo upravo mi sjedi u krilu nabija se i tipka za mene.
Ovi Brazilci su veća ciganija od bilo koga.Shebali su i špance i talijane.Igraju dvaput rukom i prave se budale veće od Anrija.A sudija se smije zajedno sa fabianom.Koja lakrdija.
hahaha, koji retardi, simulacija nad kakom ce samo pomoci portugalu da bolje odigra od njih protiv brazila :D
@leo Da si ti imao dobrog ucitelja u osnovnoj i mozga, do sad bi naucio pravopis. I ne javljaj se zivota ti kad ne znas bosanski...
cuj oba opravdana zuta za kaku. jesi ti slijep ili glup? a sudija uopste nije vidio incident, nego slijedio reakciju igraca slonovace.
jo yebe te slonove.
Da je Obala Slonovace imala dobrog trenera Brazil se ne bih ni vidio. Ali, igraci Obale Slonovace uopste nisu trcali, zao mi je da nijedna africka reprezentacija nece proci grupu a Obala Slonovace je trebala jer ima kvaltetne igrace. Oba opradvana zuta Kaki. Kod drugog gola Fabijano igrao rukom, dere se na sudiju, a valja se kod su mu obadvije noge polomljene. Fabijano je trebao isto dobiti najmanje 2 zuta kartona. Ali, Brazil je to pa im sudija puno pustao. Na kraju Brazil je zasluzeno pobjedio, samo mi se i ovaj Brazil zgadio nije to onaj Brazil kao prije, sad su postali pravi cigani gori su postali nego italijani.
Onaj sudije nije dorasto ni za federalne lige Ja konto Kinezi i crnci najgore sudije na SP xD
dobra igra brazila! ali kod drugog gola, ocigledno igranje rukom, koje je i sudija levat vidjeo, ali i zaboravio to svirati samo zato sto je brazil u pitanju a nasuprot njih jedna crnacka reprezentacija. stekao se dojam da ove crnce kradu kao da su iz bosne...