Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka stanu u red :)
al kod tetke Zilhe! :D
nek cekaju u redu ko mi za karte kad igra Bosna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ova utakmica nam treba. Nova formacija, nova taktika - prava provjera pred mundija!
samo ih pustimo da nas oderu 10:0....da ih nespremne saslušamo tamo :D
Jbo majku kako ja uvijek zadnji u državi saznam novosti :(( NAMA TREBA JEDNA PRIJATELJSKA SA NEKOM SELEKCIJOM IZ AFRIKE ZBOG NIGERIJE ! Da vidimo šta nam fali,kakav stil treba da igramo,đe smo šuplji... Svaka čast Brazilu,valja odigrat s njima ali pod hitno dogovoriti susret s nekom afričkom repkom.
ono kad te postuju :)
Vrsajevic:Znaju da ja i Tino igramo za Ajduk,pa kontaju da smo tipicni Rvati!
Tako je. Ovo se mora prihvatiti. Ali traziti da se igra u Europi. Dosta je vise putovanja po USA i igranja sa egzoticnim reprezentacijama. Sto vise jakih pripremnih prije SPa, i to na finim terenima u Europi.
Cuj treba im neko ko igra slican stil hrvatskoj, pa mi nemamo ni priblizan stil hrvatske, jer po nasem stilu mozemo ga dati bilo kome a hrvatska moze dat samo ako ih neko pusti reda radi da daju jedan go.
Nadam se da nasi nece da prihvate ovu utakmicu! Mi trebamo da se pripremamo za svoje utakmice u grupi, a ne da sluzimo za uigravanje drugih ekipa! Brazil Vama svaka čast, mislim da Pape treba igrti sa ekipama koje gaje stil igre kao nasi protivnici! Argentinu smo apsolvirali!!! ostaje nam priprema za nigeriju i iran, a to sigurno nije igra sa brazilom
lijepo je to...prvo argentina pa evo sad brazil...imponuje je bez obzira iz kog razloga zele...prije par godina svi su nam preskakali...
prije su svi bjezali od nase repke ko da ce gubu dobiti a danas nas svi traze posebno ovi kvazi igraci talenti koje novinari guraju sad hoce svi neka neka bice repka jos bolja jos jaca
redom, prvo pare na sunce pa onda...
Volio bih da igramo protiv Brazila, znaci dovoljno je reci smo Brazil, a i domacini su svijetskog, Bolje da mi igramo prije Hrvatske protiv njih. :)
Ja nisam ljubomoran pa sam ovo gore napisao. I ja cu gledati prvi mec i otvaranje ako budem ziv i zdrav. I pozelio bih srecu Hrvatima, nerealno je ocekivati pobjedu, ali makar da iznenade domacine pa uzmu bod. :)
@Edmund Tko vam je izbornik?
U BiH medijma pisu kao da je bog zna sta. U Brazilsim sigurno debatiraju koliko ce im golova uvaliti. Nigdje veze. Mislim niti BiH ima neku realnu sansu, niti je bas od nekog znacaja za Brazil. Bolje da je BiH pristala na neke prijateljske sa nivom Nigerije da se uvjezbaju. Ali eto.
Ima da ubijemo samopuzdanje Brazilcima do prvenstva ^_^
hoće ljudi malo da se zagriju i izvježbaju šutanje lopte i igrača i davanje petarde
Tako i treba, spremajte se s pravom ekipom, ekipom BiH.