Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovaj drogeras pametuje
siguran sam da ser alex jedva ceka poziv nogometne velesile australije da mu ponudi mjesto selektora,.,.
Hajmo ljudi lajkujte sestrinu sliku: http://www.telegraf.rs/miss-internet/arnela-zekovic :)
De mi Bajrmske ti radosti objasni sta je to student Megatrenda
zna Covjek :D
savjet za australce. trener koji može napraviti puno je meho kodro. strašan trener, od bosne je u teškom periodu napravio izvrsnu reprezentaciju, dok ga nije politička bagra makla. od tada ga niko ne spominje, a veliki smo mu dužnici. i njemu i našem papetu.
A ciru zaboravljas :)
@vlado.bagat Holger Osiecki je ucinio dosta za Australijski fudbal, upravo zahvaljujuci njemu Australija je se i izborila za ucesce u Brazilu 2014 godine. A to sto smo izgubili dvije prijateljske utakmice od tima kao sto je Brazil i Francuska je bilo i za ocekivati, jer se ovdje i ne ulaze dosta u nogomet kao sto se to radi u Evropi i Juznoj Americi i nogomet nikad nece imati prioriter u komparaciji sa AFP i NRL ligom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E svasta covjek odvali i ostane ziv!