Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek\' si nam ti objasnio. Ljudi melju sve redom u prvenstvu zadnje dvije godine, ali ne...gleda se uvijek da zvučno ime uzme titulu. A i kad ih krene uzimati par godina zaredom...onda počne priča: \"Odron liga...isti tim svake godine uzima...bla, bla, bla\". Tačno se vidi po komentarima da pola likova veze sa njemačkim fudbalom nema. Dortmund nije najuspješniji klub, ali jeste sigurno jedan od najviše cjenjenih timova...kako zbog tradicije, tako i zbog sportskih rezultata. Šta reći samo za onakve navijače. Dortmund je everybody\'s darling, a to što mi u Bosni imamo iskompleksirane navijače Bayerna, koji pljuju po svemu što je ponizilo njihovu \"svetinju\", to je problem sa kojim ćemo mi morati živjeti. Žalosno. Ma vozdra ba.
nije za svakoga trofej trofej je samo za najvece a to dortmund def.nije
sad su javili na radio gracanici ako ne bude golova bit ce rezultat 0.0 to za ove kladionicare vrijedi
\"...kao u stara vremena kad niko nije ni znao sta je ta Borussija iz Dortmunda...\" Pokazao si koliko imaš pojma o fudbalu. Sjedi...JEDAN!
da im nije bayerna davno bi bankrotirali FCBM
Ova Borussija, samoproglaseni spasitelj Nijemackog fudbala koji voli izletjeti odmah u prvim utakmicama internacionalnih takmicenja i koja nikada ne bi slabila konkurenciju otkupujuci im igrace poput Reusa se u zadnje vrijeme previse nafurala. Nema veze sutra ce ih ekipa Werdera rastaviti na proste faktore kao u stara vremena kad niko nije ni znao sta je ta Borussija iz Dortmunda i kad im je Bayern znao uvaliti 13 komada u jednoj tekmi kao da igraju protiv 6 ligasa.
Tapija im je vec trasu od zelenjavih sa Wesera.
Dortmund upravo pise historiju
Uzivo prenos utakmice Barcelona - Real Madrid na 4fudbal .com/online-prenosi-tv
\'Netko\'?! Sinoć sam zaspao u Bosni, a evo izgleda da danas živim u Hrvatskoj. Sramota!
i ove sezone ce biti dortmund bez poraza da nije Kloop probavao tim protiv fcb-a ne bih ni tad izgubili jer imamo jednu super jaku ekipu za bundesligu