Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U Dortmundu Borussija dočekuje Arsenal te očekuje novu pobjedu nad Topnicima nakon trijumfa u Londonu od 2-1." znači da ne idu topnici džaba, po stručnjacima iz klixa, na gostovanje. šta će džaba trošit pare :D
hahahhahaha
Malo reklame nije na odmet, ali je dobra utakmica tako da se može pogledati ;)
Kolega Hadžić i kolega Vugdalić dva komedijaša,al nisu tako ni loši kakvih kloceva ima kod ovih javnih emitera!
A ona izbaci noge i sise...pa i njima nezgodno ;)
Ovo mi negatine glasovi dali neki klocevi sa ovih javnih emitera buhahahahahah pa šta ču vam ja kad ste gori i od ove dvojice komedijaša,al oni bar imaju Adrijanicu pa ih to vadi,a i po đahkad su smiješni al samo po đahkad a ona je vazda ko grom!
-Prema mom skromnom misljenju, ovo je bio penal.Da li se slazete sa mnom kolega Hadzicu? -Ne, ne slazem se kolega Vugdalicu. :D
Zanimljivo je kako Vugdalić sve redom u studiju ubijedi da je on u pravu kada su sporni momenti u pitanju :)
Jedva čekam da čujem stručne komentare Sase Vugdalica, nema šta čovjek je stručnjak !!! E vala ako je budem gledao na OBN-u da Bog da mi odmah televizor crko !!!