Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo bicakcicu pa onda hajrovicu, kapa do poda i veliki naklon "koja bomba"
Sto bi rekli 'Duboki klimoglav' :)
Izet Messi Hajrović,joooj isti je lik hahaha XD
Isti, samo Hajra ima bolji šut
Članak pogađa u srž. Svaka čast.
Legenda od covjeka. E sto mi imamo glupane u novinama koji samo znaju osmrtnice slagati, i gazdi se ulizivati. Na tv nista bolje, a i ko repka ako nemozes slovacku pobijediti nemoj ni ici na svjetsko. Tako i mi ako nemozemo bolje ko nas j. Vazda ce nam ovako biti
Oduševila me ova kolumna, odnosno sadržaj teksta. A nije ni čudo, kad lik istinu zbori. Sve što tamo piše i veli, istina je :)
Bravo Izo .. bravo majstore.
Slovački vojnik je upitao našeg navijača zbog čega nas dolazi toliko, konstatirajući da smo ludi. A ovaj mu je odgovorio “Prijatelju, ti si državu dobio potpisom pera, a ja sam za državu dao dva brata !!
"prvo valjda prvenstvo bilo čega u bilo čemu na koji će se plasirati bilo koja seniorska selekcija Bosne i Hercegovine" na cemu je ovaj ?
cesce mi se ne svidja sta boris pise al ovaj tekst vrlo inspiritivno napisan. 4+
odlican clanak, samo mi se ne svidja ideja, zasto mora neko s vana doci (pa makar i nas), da nas ovdje u BiH spasava. Siguran sam da imamo izuzetne ljude u svim poljima, samo je pitanje kako da im omogucimo da isplivaju...
neko s vana spasava? mislis na izeta? pa i on je nase, bosansko dijete valjda!
jeste nas, toliko je nas da je prvo za svicarce igrao dok nije shvatio da nemaju sanse za dalje. A evo sta Dzeki fali? Ja samo mislim da treba BiH mjenjati, to nije sporno, ali zar moramo da uvozimo ljude kako bi smo to uradili?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro napisano i objašnjeno..Izete, rodila te majka, daj taj gol!
Podmukli kjafir boris dezulovic neprijatelj bosanski koristi ovaj lijepi trenutak nase repke da jos jednom sve strpa u isti koš,smeće novinarsko koje podmuklo uvjek pljuje po Bosni
:))))...blago tebi :)))
tebi garant prvi put da citas Borisa, steta sto cesce klix ne izbacuje Borisa pa bi se mozda malo bolje upoznao sa onim sto Boris ima reci... nisi ti kriv, klix je kriv :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan od boljih članaka. Trebaju nam zamjene.
Uh,uh,uh -natjerao mi je suze na oci,taj lucidni Boris,sve sam ovo mislio,ali nisam znao reci! Da,treba nam nova generacija u svemu.,i promjene.hvala Borise
Dežul.ko i obično.Bravo Kralju.
svaka cast za ovaj dio teksta Da bi se igdje plasirala, da bi igdje išla, da bi se uopće pomakla, Bosni i Hercegovini trebaju Hajrović i Bičakčić, trebaju joj novi igrači. Valja konačno zahvaliti Izetbegoviću, Tihiću i Silajdžiću, valja zahvaliti i Dodiku, Radmanoviću, Bevandi, Lagumdžiji, Komšiću, Čoviću i Valentinu Inzku, valja raspustiti sve parlamente i Predsjedništvo i Vijeće ministara i svih četrnaest vlada, svima do posljednjeg uručiti pozlaćene tajvanske satove s ugraviranom posvetom, svečano im oduzeti pasoše i razvrstati ih po sanatorijima i zatvorima, pa pozvati natrag klince što su se iz Bosne razišli okruglim, bijelim dunjalukom.
cuj prvenstvo bilo cega u bilo cemu...pa nekidan si seronja gledo kosarku...ako to spada i bilo sta...