Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bh telecom su idioti monopolistički, sa bjednim uslugama i monopolističkom strategijom ! gade mi se !
svanulo onom ciki na carsiji kad su dosli pitari da kupe zeljine salove
hahahhah jadovi jadni trazite izgovore
Hz svaka cast. http://www.ultrasforever.info/
Žalosno,grad blokiran,smeće na sve strane,divljanje po ulicama...rekao bi čovjek da nemamo nikakvih briga i da teće med i mlijeko...koji primitivizam, Mozgovi veličine plivadona
Jadna liga a jos vise je zalostno sto Klix pravi veliku stvari od ovog derbija, jedan Zeljeznicar koji crce od dragost zbog pobjede jedne madarske ekipe a Sarajevo koje izgubi od poljske ekipe koja je slaba i srecom usla u Evropa League i koja je "rutinski" pobjedila Sarajevo haha. Dok Partizan veoma cesto se pojavi u Evropa League grupi, siptari po prvi put docepali se grupe u historiji Albanije oko 100 godina haha kako se tamo igra fudbal a BiH klubovi nikako nemogu doci do grupe. Zrinjski izgubi od kluba iz Armenije (jes mi jaka liga), Borac Banja Luka ispade protiv Celik Niksica a Sarajevo i kad vec dobije povoljnog protivnika (Zeta Golubovci ili kako se vec zovu) ispadnu. Zeljin najveci uspjeh u Evropi zadnji 13 godina je pobjeda protiv madarske ekipe koja nije ni jaka, ali ispadne kao veliki favorit protiv BiH kluba. Previse se Klix uzbuduje oko ove utakmice, da je Dinamo Zagreb - Hajduk Split pa dobro, ali BiH liga i Makedonska i CG su amaterske lige na Balkanu.
BiH liga i BiH klubovi na aparatima a Partizan pobjeduje Augsburga i vodi grupu u Evropa League i Dinamo Zagreb pobjedi Arsenala.
procitao sam komentare .-nasmijali ste me do suza,svaka cast ima te duha ....
Jel ovo i kod nas gay parada krenula?
dovedite im par ćela iz Leha
AJMO X DANAS :)
Saka jada hahahahah nema ih ni 1000 lolz
Kkva velika podrska,kada na onom ruglu od stadiona na pola sjevera ne moze stati ni 3000 navijaca
Ja sam rođen 2. januara 1945. godine. I sramota me u ime navijača Sarajeva što im je klub mlađi od mene. Eto zamislite sada klub koji je nastao nakon Drugog svjetskog rata. To je klub bez tradicije i klub režima.
Jeli to sa infuzije fatas wifi?
@bosanac1945 nažalost, svi to znaju osim ovih budala koje se lože na udbaški tim..
Kako im se moze dozvoliti da blokiraju saobracaj?
@vigilante ovo je za top komentar. svaka čast!!!
I u Sarajevu Gej parada???
Klopp potpisao za Liverpul
That looks nice