Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijek je 21. a oni kontra evoluiraju..
stoku iz BL treba izbacit iz lige
LEŠINARI = DE.BI.L.NI KOMPLEKSAŠI žive momci u zabludi i mnogo su iskompleksirani, se.re.m vam se na smiješnu fizički razdvojenu na dva dijela tkz. \"rep.srpsku\"
Ovakve huliganske klubove treba izbaciti iz lige. Isto vazi za FK Sarajevo. (a navijam za Sarajevo)
pa nije za stoke nogomet nego kramp i lopata pa sa dodom u sumu na kopanje kamena ...
dje je lubenca dje je lubenca eno je iza ormara dje si je i ostavio,vadi kospe vadi kospe.sudijina cela je konstantno bacaja odsjaj na navijace i normalno da je neko puko.
žive u 90-desetim
Kako se zove onaj drugi fudbalski klub iz BL? Ovaj Bojac je postao presmijesan, najbolje da se ugasi.
HAHAHAHA koja si ti legenda!! oplakah
kamen kojim je pogođen sudija je došao sa muslimanske strane to ćemo i dokazati...haha
dajte postavite J E. B e NE kamere na svaki stadion i snimite ko pravi belaj i onda nemojte 10,000 KM klubu, vec svakom pojedincu ko napravi bilo kakvo sranje,ili u zatvor dok ne otplati dug, a klubu dati rok da postavi kamere, inace kazna 100,000 KM pa nek ga ugase ako nisu u stanju napredovati j..e!!be n ih 20 godina od rata proslo a sve kloc do kloca... krminal na sve strane... kako se u engleskoj popravilo stanje.. udri samo po NOVCANIKU !!!! ali ocito ovdje nikome , pa cak ni vladi nije u interesu da se normalizira stanje...a svi govore, obecavaju , kunu se.. i sta sve ne kako ce biti bolje.... hoce kad se oni sklonu s puta...
sfadsfads
SAMPIONI: 1972, 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 (new) KUP:2000, 2002, 2003, 2011, 2012 (new) ...NI DZAVE NI VLASTI SVE NISU MOGLI DA TE UGASE JER STOJIMOOOOO PRKOSIMOOOOOOO U SRCIMA TE NASIM NOSIMO. JEDNOSTAVNO NAJVECI, NAJTROFEJNIJI, NAJJACI, STO BI REKLI DOMINACIJA, ABD. U NASOJ LIGI KO STO JE BIO LYON U FRANCUSKOJ. NASTAVI NIZ!!!
Ne 10 000 KM , treba 300 000 KM kazne ... Pa nikad vise nece na pamet pasti da ovako nesto urade... Ovo je vec 5 put u zadnjih 5 sezona... (Ne)normalni komitet na vas je red !!!
ma za čobane su samo ovce i ništa više
Enise slabo imas pamcenje...
Dosta godina se nije desilo da netko obrani titulu prvaka,a Želji ce izgleda to poci za rukom-sta imate na to reci?Ja vam tvrdim dok god je Amar Osim trener Želje i dok je Ivica Osim u BiH savezu da ce Željo biti prvak.Želju vec smatraju novom Barcom,a kada izade u evropska takmicenja sramoti BiH fudbal...