Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloga da je ovako igrala protiv Želje, već bi se federalna ukazala iza ćoška.
Komentar Jagodica poslije zelje je bio da je zeljo veliki klub.Ko zna skontat ce sta je rekao.
Zanima me kvota na Slogu protiv Zrinjskog u Mostaru na pobjedu i prolaz.
Sloga ce prodati sve utakmice do kraja
Ali BIH 😂🤣😍
Vidi se da niste gledali utakmicu već samo lupate.Sloga je po prikazanoj igri zaslužila u najmanju ruku bod,a vi što trolate trolajte i dalje....Sloga igra svaku utakmicu u punom sastavu i igraju svaki drugi dan utakmice jer igraju na tri fronta U nedelju su izgubili najboljeg igrača do kraja sezone ,a vi trolajte i dalje jer nizašta drugo niste ni sposobni !!!!Sellam
Kao ono kad su radi prehlade izveli juniore kućo protiv Borca?
Slogi izgleda obecali kup. Prodali igmanu, zelji i vjv borcu danas iako nisam gledao, al nije da moram, sloga im je obezbijedila ligu poklon paketom od 9 bodova.
Je li opet Jagodic nije mogao racunati na 15 igraca zbog gripe, kao prethodna 4 puta protiv Borca ?
Banjalucina i Zemunci su rak rana BH fudbala.
Cestitke,najbolji su,nema sta.😂😂😂😂