Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propali aBd!
@Yugoslav, “namaketi” hahahahaha
Šta će im igrači kad imaju Vicu, Gigovića i Kazlagića
Ja kao laik mogu potvrditi da godina ima 4 kvartala, što znači da klub ne funkcioniše kvartalno kako ovaj čovjek pokušava da istakne, već na polugodišnjoj bazi, s obzirom da ljudima duguju 6 mjesečnih plata. Isto kao laik, poznajem neke slučajeve gdje je klub izbačen iz lige zbog toga, doduše nisu imali predsjednika fudbalskog saveza BiH kao svog čovjeka.
srpska je ekonomski tigar hahahah kaze dodik, prosecna plata 1200 km, bolja nego u mnogim zemljama balkana hahahah
SVE ih rastjerati,zakljucati stafdione,pustiti KRAVE DA PASU,stare i nove UPRAVE na pijacu da prodaju mlijeko dok NEIZMIRE DUGOVANJA
Klub ima MILIONSKA dugovanja???? uvijek ista prica, nabiju dugove, smjene Upravu, traze financijsku injekciju od opstine, entita, drzave.
Stecaj Borac AJ
Kako rade zadnjih godina, nije čudo ni da se ugase. Bogu sila nije mila!
od nekadasnjeg borca koji je bio strah i trepet za druge klubove i sada vam odlaze najbolji igraci kada nemate para da isplatite fudbalere sad smo jad i bijeda
Ostaju bez brojnih igraca, a sve u redu??? Duguju plate od jula, a sve u redu???? Izgleda samo kod nas kada nista ne valja sve je u redu. Duguje li dodoleovako i parlamentarcima, koji inace nista ne rade i da bude sve u redu???
Cuj Bogoljub
Tako je, gasite se
Konacno skontali.. da mogu pustiti sve igrace a Vice herooki kvazimodo ima sudije i problem rjesen.
Kratko i jasno .Mile davao pare do izbora sad kad ih je dobio ko je e mail raji
Ljudi hladno duguju 6 plata igracima i tip opet tvrdi da je to zbog “kvartalnog” prihodovanja. Vise se ni ne trude da su im makar lazi smislene.
Ako Bog da kao Čelik ce te u III ligu...
A ima li neka kazna, oduzimanje bodova ili neizdavanje licence za Borac, ne daj boze...
na stranici sindikata Srbije pročitajte sta su objavili u vezi odlaska u Borac