Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jarane, imaju uigranu odbarnu sa tri izuzetno kvalitetna štopera, i trenera koji zna da vodi. Ali presudan faktor je srčanost i duh koji se najbolje vide pri intonaciji himne.
@Crni.ILko Hahaha, Čerčil zajebant.
Ovo je recept za Belgiju koji bi Mesa mogao da pokupi. Protiv njih a i drugih jacih ekipa, treba igrati (pogotovo kod nas gdje nam sredina odbrane nije najjaci dio tima) sa tri stopera.
Kad zadnju liniju azura drze juventini, nema da fali. Imali su talijani mnogo dobrih odbrambenih igraca ali ova linija Barza - Chiello - Bonny je nesto sto je fenomenalno. Vec sada su ispisali istoriju. Najjaca ikada. Idu talijani daleko. #forza azzurri #forza ItalJuve
Juve cijeli drugi dio prvenstva primio 5(!!!) golova (od toga 2 iz penala)...imaju talijani cudo obranu