Nadarević propušta Albaniju
0
"Bog mi je svjedok da sam povrijeđen"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://rapidshare.com/files/444673993/serviser.pkt
http://www.youtube.com/watch?v=2YVOHer6j18
Tako je, naš Safet je zaslužio naš aplaauz! po guz.ici!
pa biku nije on tu da daje golove , joj joj kako ste samo glupi , safet je zaduzio ovu reprezentaciju zato ne serite mame vam
brz oporavak ti zelim/o ;)
Kada vidim sve ove komentare, dobro je da nije bilo 3 miliona nevažećih glasačkih listića.
Ako je covjek povredjen i nemoze da igra, onda nemooze. Safet se uvjek borio za BiH-Repku. Ali i ja mislim da je vrjieme za Mravaca da igra u odbrani. Vidicemo sastav kakav ce biti sutra. Samo daj Boze pobjede za BiH. 3 Poena su vazna. Ako bude 0:1 nemam nista protiv.
Daj ba nadarevicu pojacaj nas i povedi imenjaka sa sobom...i onako nista ni u turskoj ligi pokazao nisi...postigao si dva gola i to si svog golmana matirao...zelim ti puno srece na tribinama i da sa njih svaku utakmicu pratis i navijas sa BHF za BIH...haj zdrao
I nisi neki igrac ko da imas padacu u Susica je ono \"hajde Mujo da je vise vojske!\" jadne tvoje Fatihe sto ih ucis
Sto jest, jest...Mravac je trenutno u boljoj formi, a i Jahica smatram kao bolje rjesenje pored Spahe. Hvala Safete, ali vrijeme je za klupu.
Tako je fahtume.... naš je Safet, a nikad Miloš!... Naš je Edin, a nikad Nemanja!
Zeljko to nije nasa reprezentacija ... Nasa je BOSNA I HERCEGOVINA a ne Srbija, sto ne odes zivjeti u Srbiju kad je toliko volis! BOSNA I HERCEGOVINA JE NASA REPREZENTACIJA!
Naš Safet je u više navrata dokazao da je igrao bez glave za reprezentaciju, prema tome povreda je ozbiljna cim ne igra!
Pa čovjek se ne može ni povrijediti a da se od toga ne napravi ciganluk.....
dajte ba ljudi, pa i nije neki igrac da se oko njega toliko prepire.. ccc