Saradnja najmanje do ljeta
0
Blaž Slišković novi trener Širokog Brijega
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i thinkS we Play good....
Baka je legenda,vi što pišete loše o Baki nemate pojma.On je jednostavno boem i to je to,ne shvatam ljude koji mu se rugaju zbog brade da mi ih je vidjet na što liče.Baka legendooo.
Ispravka - kladi se PROTIV tima koji vodi
Sad slobodno pare stavljajte protiv Širokog, pogotovo kad su favoriti, jer ovaj kockar se uvijek kladi na tim koji on sam vodi.
Baka je legenda i pravi narodni čovjek bez simuliranja i glumljenja i svaka mu čast,a ovi što ga nevole samo zato što je Hrvat mogu slobodno da me povuku za moju muslimansku ćunu,bujrum.
Obrij se čovječe, pa pogle\' kakav si.....
Milan tarot kralj: http://adf.ly/wgXM
aj tinks vi plejs zguds.. hahah, najjaci lik.
Ja konto da ce Blaz zamjeniti PEDHERA Varesanovica !!
ISTINA ZA VEDRANA
\'\'Booooooooola, reci Balji da se ne zajebajeeee!!!!
ma rezultat real xD http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
I THINKS THE PIJANAC IS OPEN FOR SUCK GA.