Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
allal ti vera
Nesto kontam... Mi hocemo da istjeramo ove nase nesretnike iz SAVEZA, a kad pogledam FIFU... ma isti ti je to q.r.a.c, samo sto ovi iz FIFE rade to profinjenije
Nema nas,nema Turske,nema Hrvatske,za koga navijati,neam pojma.Mozda za Srbiju,ako nista,komsije su nam,istim jezikom pricamo,....
Dje si Blateru kuco stara, al smo dobro izveli ono s Ircima, aj na kafu... ups, pogresan broj
samo da znate da smo Irci i mi bratski narodi koji su zivjeli na evropskom tlu puuuuno prije nego su dosli barbari-germani koji danas kolo vode u citavoj Evropi i Svijetu a mi, Irci, Skoti, Baski ....smo izolovani u geta... Svaka cast Ircima, navijao sam svim srcem za njih.
teorija zavjere http://sportin.ba/tekst.aspx?id=22291
UEFA I FIFA SU SA CIROM NAPRAVILI DOGOVOR ZA KOGA NIKO NEZNA, U MEDJUNACIONALNOJ B O S N O NAPRAVIO JE I IZVEO CISTO NACIONALNI TIM SA 11 MUSLIMANA, I TO JE BILO ODLUCUJUCE U PORAZU, MISIMOVIC NIJE BIO POVREDJEN, CIRO JE SOVNO NACIONALISTA, NASLIJEDIO JE TIM YUGO OD IVICE OSIMA I SAMO TAKO JE DOZIVJEO SLAVU 3 MJESTO, TO JE BIO NAJBOLJI YUGOSLOVENSKI TIM SVIH VREMENA, DODAJ SAVICEVICA I MIJATOVICA I MIHAJLOVICA I UZELI BI SVJETSKO PRVENSTVO TE GODINE. ZAO MI JE STO BOSNA NIJE PROSLA ,BILO BI DOBRO DA SA SRBIMA I SLOVENCIMA BUDU I BOSANCI ALI CIRO JE SALABAJZER, MESU ZA SELEKTORA.
Irci, eto vam sad mamicu vam, gdje ste pošli uopšte??? Na sp? Sve vas treba spaliti, niste vi SP očima vidjeli. Jeste se ponadali. Sve vas treba poje*at, jednog po jednog. OVO SAMO DAJEM ZA PRIMJER; KAKO KOD NAS IMA NAPACENOG, LJUBOMORNOG, POSESIVNOG NARODA. OVAKO SIGURNO NIJEDAN FRANCUZ NIKAD NE BI NI U NAJGOREM SNU NEKOM IRCU NAPISAO. ALI ZATO KOD NAS...ČETE (I OSTALI SMEĆARI) ULJEPŠAVAJU SVE NAŠE PORTALE SVOJIM SRDAČNIM I DIVNIM KOMENTARIMA. OFICIJELNO IM SE ŽELIM ZAHVALITI, JER MI PRIČINJAVA ZADOVOLJSTVO SAMA ČINJENICA DA UOPŠTE MISLE I NA BILO KOJI NAČIN BRINU ZA NAS I OPTEREĆAVAJU SE NAMA. DIVNO JE ZNATI DA NA SVIJETU POSTOJI NEKO KO MISLI NA TEBE.
Ovo što su Irci sinoć doživjeli je dno dna,nema dalje.Ja da sam na mjestu igrača Irske nmogu ni zamisliti kako bi to sve podnio. Dobro su neki napisali,ove \"velike\"reprezentacije što imaju k urvi i k uja u svojim redovima to je nevjerovatno,samo na prevaru i na lažne penale,mamicu im njihovu,banditsku.
birokrate sprcene,treba im metak u celo!!!
mislim da ce FIFA sad izmislit pravilo da u produzetcima imas pravo rukama igrati hahahahahha sega
SRAMOTA EVROPSKOG I SVJETSKOG FUDBALA. SRAMOTA JA ČITAV OVAJ BARAŽ KAKO JE OSMOŠLJEN. SRAMOTA JE KAKO SE VELIKIM NAŠTIMALO DA SE PLASIRAJU NA SP. OGORČEN SAM. VOLIM TE BOSNO. BEZ OBZIRA NA SVE, LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM....BOSNA
Bravo kralju! Irci su legende, slicni su nama. Imaju hrabrosti reci ono sto misle.
ma od sad treba lomit noge svima kao sto je onaj ludak eduardu slomio nogu pa se poslije izvlacit nisam namjerno tj. jesam nije sudija vidioo itd. ja odavno vec mislim da treba uvesti pravilo da se sumnjive situacije gledaju na usporenom snimku iz 100000000000 uglova i da se na osnovu toga odluci sta je bilo a ne ovako mogu se irci zaliti sada i u hagu ako hoce ali to ne pije vode ma ja da sam igrac irske mislim da bi ja sudiju nakautirao na sred terena mozda cak i ubio na licu mjesta jer stvarno dokle ce ovo vise ovako u pm zivjela bosna i hercegovina i CESTITAM NASIM IGRACIMA NA ODLICNIM PARTIJAMA I PRED NAMA JE TEK BUDUCNOST NOGOMETA CIRO LEGENDOOOO SVIM NASIM IGRACIMA ZELIM SVE NAJBOLJE U ZIVOTU I PUNO USPJEHA U NASTAVKU KARIJERE STO KLUBSKE TO I REPREZENTATIVNE
Kao prvo zakinuti su Bosanci i Hercegovci koji vole svoju drzavu, a to sto si izrod je tvoj licni problem, a kao drugo kad ti na glupostima podijeli zute kartone za pola ekipe i tako onemoguci fair uzvratni susret, onda se tu ne moze pricati o fair play.