Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan od dokaza da je ta Evropa korumpiranija od BiH. Ali tu listu lopova kreira ta ista Evropa. Pa nezaboravita sudske sporove radi pljacke Branta kancelar 16 god.,Miterana,Bjeloruskonija,Zak Chirak,Sarozi itd razlika je u tome sto su njihove finansije ogromne te su pljacke ogomnije.
mah... standardno... dva najveca mafijasa u svjetskom fudbalu su predsjednici FIFAe i UEFAe.... tuga
Overall, the ticket prices for the 2010 FIFA World Cup™ are comparable to 2006 prices with an average of USD 139 per ticket compared with USD 136. The ticketing proposal was elaborated jointly by FIFA and the South African LOC. The prices (cf. separate list), which range from USD 20 for a category 4 ticket for a group stage match to USD 900 for a category 1 ticket for the final, reflect FIFA\'s positioning of the FIFA World Cup™ as a premium international sporting event, yet also take account of the South African market. Dakle, od 20 USD u grupnoj fazi do 900 USD u finalu. Lost in translation...
Dobro zapažanje, i meni je to upalo prvo u oči očito neki genijalni novinar opet ima problema sa prevođenjem...
ne znam koji k.... pljujete po ovim našim lopovima, pa niste valjda mislili da toga nema u fifi. jedina je razlika u ciframa, što je kod nas 100 000, kod njih je milion ili deset miliona. šta ste se upalili, ovo kao nešto novo.
Saznajemo da je Blatterov nećak bivši generalni sekretar Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Munib Ušanović.
Ćiro Blažević je pozdravio odluku da se ugovor dodijeli firmi MATCH i očekuje da i on ima neke koristi od toga, uz riječi - Sine, samo ulaznice od firme MATCH su prave ulaznice!
cvrc
cekaj. 380.000 ulaznica pa ako sve prodaje bice dobitak 380 miliona eura. znaci dodje mu da je jedna karta 1000 eura. neka mi neko objasni kako to ide. kako je to moguce?!
dodjeljena najboljem ponuđaču al u kur.cu
Odavno se zna da je Blatter korumpirano gov.no. To je Ušanović na globalnom nivou.
Na kraju ce se ispostaviti da je uš(anović) mala maca za mafiju iz FIFE i UEFE ...