Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englez ne seri ba matere ti
Najjadniji ste vi Bosanci koji ste si umislili da ste Srbijanci, a ustvari nemate za koga da navijate, jer vam \"pamet\" dolazi iz Srbije koja je izgubila Republiku Kosovo. ;) Bosna i Hercegovina je ponosna država već evo više od 1000 godina MILENIJ ;) Marko, dobro nam došao među Zmajeve Bosne i Hercegovine
ko je taj
Hahahah... velika nada bh fudbala! Nadajte se... Nije lud igrati za državu koje nema. Mislim, ako već nešto vrijedi. Ako ne vrijedi, bit će \"zmaj\" i maštati o još jednom baražu... 2016. Naravno, hidžretske.
Odakle je ovaj mali uopste???? I sta bi sa onim pravilom nesto ako zaigras za mladje selekcije...ne mozes vise preci u drugu repku??????
Hajde sta se pravis Englez.. kad znas da imamo najvise i najbolje talente u EU
jos kad nam saudijci pocnu vodu prodavat
imamo najvise talenta to svak zna. samo nas jos uvijek davi titov ocajni i ljubomorni pokusaj brisanja nase nacije, te neznamo ni ko smo ni sta smo, jos uvijek ima brdo budala sto zabadaju petokrako po celu i bolesno pjevaju ocajne pjesmice nekakvom individualcu egoisticnim koji se pojavio kad se zavrsio 2sr zvanim tito.. i veoma smo odbojni prema europskim drzavama jer je \"zapadni kapitalizam\" nama losa stvar, a EU zna sta i kako mi razmisljamo i sasvim ocekivano nas ne zeli.
Aha, sve talenat do talenta, imamo najnaj inzinjere itd... a i sibice uvozimo iz Ceske....
mi smo država sa najviše anti-talenata
jaoo mi smo drzava sa najvise talenata, sve neki talenti... :D