Allardyceova velika želja
0
Blackburn juri Senijada Ibričića
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše nogometnih stručnjaka za tastaturama u ovoj državici. Pratim 1. HNL i mislim da Senijad to zaslužuje, može on komotno u Premier League. Hajduk ima braću Sharbini i Oremuša koji izrasta u kvalitetnog napadača tako da im uz malo bolju ponudu neće teško pasti Ibričićev odlazak. @1950 - visok, plavokos, inteligentan, Hitler bi bio ponosan :)
ibricic mijenja pedersena? znao sam da ima nesto suhveli...
Tolike godine u Hajduku, a repka BiH me prodade....
Ajd Pasha sa mnom jedan na jedan pa da vidis ko je tovarni konj! čekam te u N. Vinodolskom na recepciji hotela \"Novi Spa Hotels & Resorts\"... uh šta ću ti počiniti, pa nisi svjestan!
ibro ustašo...
Kalinić spada u deset najveći promašaja ove sezone, što se tiče Premiejr lige.Napuhana zvijezda, koja je preskupo plaćena. Ibra je za njega igračina.
Pjanić je ofanzivan igrać, on bi nas od starta u igri koštao glave u Lisabonu jer ne radi dobro odbrambene zadatke, neuspijeva da krpi rupe koje ostavlja svojim odlaskom u napad tj. slabo se vraća nakon sto zijani loptu... on je lezerniji igrac od Misketa. Kad bi pozadi odrađivao posao kao i u napadu, onda bi on bio idealan veznjak koji Ćiri treba u ovakvom veznom redu. Iskreno u našem veznom redu u Lisabonu 5 igraca imaju mjesta u veznom redu, a to su Sejo, Rahimic, Muratovic, Miske, Ibricic ... Ono sto se do sad najboljom robom u veznom redu pokazalo... Poslje svako moze da dobije svoju sansu... Od Bajramovica, Meduljanina, Stilica, Pjanica i drugih... Jer ipak mislim da nemamo pravo da u ove dvije utakmice posebno eksperimentisemo... Ćiro je pozvao ovoliki broj igrača samo zato što mu treba višak igrača u veznom redu jer će biti more kartona na utakmici i prečestog sijeckanja igre...
@ daj Pasha apsolutno se slazzem... samo joss dodati ne znam ssto s... dzaba za ibriccica... momak igra onoliko koliko mu se da ssanssi.. i sigurno je jedan od najboljih igracca u ovim kvalifikacijama... kazzu pjanica.. pa kako staviti pjanicca sa misketom dzekom i ibiseviccem.. pa ebo te nismo brazil da igramo toliko napadaccki nogomet... miralemu svaka ccast ali njegov mentalitet je u ovakivim situacijama isuvise ofanzivno orijentisan...
Dobar je Bajramović, ali njemu treba vremena da uhvati formu... predugo je bio povrijeđen. Godina dana bez trenažnog procesa je mnogo za bilo kojeg igrača. Zahvalimo Bogu što se vratio fudbalu uopšte. Pa i najveći igrači se nikada nakon tako dugih povreda nisu mogli vratiti onim starim igrama kojih su ih krasile do tada. Bajramović ima lavovsko srce. Mislim da će u Lisabonu biti Ćirin joker kao i u Belgiji. Neko ko će u zadnjih pola sata, ponjeti igru naše reprezentacije i donjeti nam dobar rezultat iz Lisabona.
to Sam, ruke ti se pozlatile... uzmi Senijada i smanji mu minutažu u reprezentaciji
Fakat ti taj komentar o Muratoviću nije potreban bio, znaš li ti uopšte koju on poziciju igra u Šturmu, a koju u reprezentaciji? Ćiro mu nebi dao mjesto ni u veznom redu da je toliki duduk kako ti o njemu govoriš. Tehnički ne može parirati Bajramoviću, ali fizčki je dosta jaći od njega. Kroz kvalifikacije on je pokazao da može da odigra na vrhunskom nivou i čovjek je koji se non stop zalaže na terenu, idealan je destruktivac igre i on je tu prvenstveno da zakrpi rupe u Ćirinom sistemu igre 3-5-2 ili 3-6-1. On i Rahimić nisu igraći poput Pirla, Xabi Alonsa, da su zadnji vezni koji mogu iznjeti loptu i razigrati svoje igraće. Takav igrać u našoj reprezentaciji je Bajramović ali znamo da je on imao dugu pauzu i da tek ulazi u formu. Meduljanin bi mogao biti takav igrač, ali vrijeme će pokazati svoje... Nemas potrebe da omalovazavas iciji trud ipak Muratovic je pokazao da je bitan jer nije izostajao u sastavu ihahaj , to ti sve govori...
@sas11 za pjanica nema diskusija o tome kakav je igrac ... A bajramOvica nemoj tu da mjesas jer ako si gledao ga ikada gledao u frankfurtu shvatio bi da nije ni za reprezentacije. Krece se ko mrtva macka po terenu ... Svaka cast na svemu do sada gdje je igrao ali trenutno je katastrofa.
Kurton od igrača.
i ja sam se nadao da nece igrati... dobar je on momak, ali je pjanic bolji 3x na njegovoj poziciji
Sine, nadam se da sad neces zaboraviti tatu i da ces ispostovati sve sto smo se dogovorili. Stavljao sam te da igras iako i ja i ti znamo da ima i boljih od tebe, zelim svoj procenat kad te uvalimo ovim blentavim englezima..evo i sad ces igrati protiv Portugala, djaba sto Pjanic razvaljuje...