Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kupio mirisni boric za Golfa, dze mogu poslat da objavite
Šta je jeo ?
Nek se javi kad zbavi Dvicu dizel.
bolje bi bilo da je kakvog ortopeda platio
Vijest da je neki fudbaler kupio dobro auto je u rangu vijesti da je jutros u vrijeme zore počelo izlaziti sunce..Nije ukrao, hvala Bogu, al sad koliko to mijenja moju stvarnost, ne vidim. Mislim, ne znam da li da se radujem ili da zavidim??Pa nije moj uzeo, što bih bila zavidna, al da se radujem, zbog čega??Znači, članak koji samo puni rubriku..
Pitam se, ima li ga smisla zvati u reprezentaciju. Ipak je dugo bio standardan. Jednom je čak kratko bio kapiten dok nije Džeko ušao.
žuta štampa
Grdne rane 🤣
Poznato je da su nogometasi najgluplji ljudi....ne znaju lektire iz skole nabrojati a da ne govorimo o ozbiljnoj literaturi....tokmaki vode BMW, srednja klasa Audi i VW a Mercedesa gospoda, ozbiljni ljudi....
Evo ja znam lektire iz škole nabrojati i šta imam od toga, nit mogu BMW nit Audija, a kamoli Mercedesa kupiti.
A inače ovi pametni koji znaju nabrojat školsle lektire ali ne znaju palatalizaciju pa ove glupe fudbalere nazivaju tokmaki, su jako uspješni u životu, i nisu nimalo zavidni. Vrhunac karijere - 50 likes za post na klix-u, od kojih je većina koja baci like nepismena.
Kakav papanluk.
Kako te ba nije stid to postavit na Instagram.
Jaaaoooo vijesti..TOP
Zaradio posteno svaka cast samo kako sada da kazes djetetu uci skolu trebace ti kada ovakvi sto ganjaju loptu zarade za godinu sto nece neko za cjeli zivot..
Pa posalji dijete da ganja loptu ako im je tako lagano doc do para jbg
Egr ventil ce ga u bankrot otjerat
i DPF odnosno OPF ako je benzinac
pa ko da je orterija za papagenu