Proširio sjajnu kolekciju
33

Bivši reprezentativac BiH kupio novog BMW-a i pohvalio se na Instagramu

H. H.
Bičakćić pored novog automobila (Foto: Instagram)
Bičakćić pored novog automobila (Foto: Instagram)
Bivši nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić (34) putem Instagrama je otkrio da je postao ponosni vlasnik novog BMW-a.

Iz autokuće u kojoj je Bičakčić "pazario" automobil su uputili čestitke nekadašnjem ljubimcu navijača naše reprezentacije i poželjeli su mu mnogo sreće tokom vožnje.

Inače, naš defanzivac je krajem prošle godine prešao u redove Eintrachta iz Braunschweiga gdje pokušava oživjeti karijeru, a poznat je i kao veliki ljubitelj automobila, te u svojoj kolekciji ima nekoliko spektakularnih primjereka.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Duže vrijeme bio je van terena zbog povrede koju je doživio u septembru 2020. godine protiv Bayerna kada je pokidao ligamente, te je njegov oporavak dugo trajao.

Iskusni 34-godišnji defanzivac je već ranije nosio dres Braunschweiga i to između januara 2012. i jula 2014. godine nakon čega je otišao u Hoffenheim. Još je igrao za Heilbronn te Stuttgart.

Sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine je učestvovao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, a dosad je za Zmajeve odigrao 35 utakmica i postigao tri gola.

Ove sezone je gotovo sve utakmice igrao po 90 minuta i čak je postigao dva gola na deset odigranih susreta.

Vezani članci