Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldinjo je bolje i pijan igrao nego mnoge sadasnje zvijezde trjezne..
@yeba.mene.drzava Cijela planeta pije.
Ronaldinho je možda najveći talenat i majstor fudbala ikada, ali samo to. Nešto kao Zeba u PlBiH. Da bi bio nešto više, najveći igrač ikada moraš da držiš konstantu kroz čitavu karijeru, a ne da imaš 4,5 godina dobrog fudbala, a ostalo da ti se svodi na dobar dribling i par golova u Meksičkoj ligi. Što se toga tiče, definitivno su CRonaldo i Messi iznad njega, a slobodno ću reći i Zinedin Zidane. Maradonu, Pelea, Guilita i ostale nisam gledao, pa ne mogu da komentarišem.
Zato sad snima reklame za Mozzart.
Hljeb je ubio peohu u njima
Ronaldinho - vjerovatno najveći talenat ikada. Da mu je fudbal bio sve u životu - bio bi najveći ikada. Šta ga briga - živio kako je želio. Jedino mi je žao što nisam duže uživao u njegovim čarolijama.
kakav god ds je dolazio carobnjak je...
A cuj Hleba....greska sto je dosao u Barcu!!?? ma tipicni RuS/Bjelorus!
Messi ce vjerovatno biti upamcen kao najveci svih vremena, ali Ronaldinhov talenat je nesto sto mozda nikad vise necemo vidjeti
i ja bi dolazio ko ćuskija kad bi mi dosadile pare xD
Dinho pornograf, sad zamisli da je bio trijezan. I dan danas bi igrao