Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemački Amar Gile Boateng.
@AnteCulibrk Oplakah.
hocel biti kise za prvi maj?
Bilo ne bilo,ramazan je. A ti kako hoces 🤪
Oženi se čoeče s jednom i to je to budi muško
I ja bi je ostavio da sam na Boatengovom mjestu zbog toga sto se 15 mjesece ševila sa crncem.
@harakiri24 ebala vam vise agresija mater. Jel vi znate sta znaci rat? Po vama ispadne vi ko telad stojali i cekali metak. Vi nikog ubili niste, niste metka ispalili. Ebem vas retardirane u mozak.
Klasični idiot koji je direktno uticao na ovu djevojku, zao mi je sto se ubila radi kretena nije vrijedan, mogla se zaljubit opet u nekog boljeg.. Rip
Za mene žena koja je jako vezana i aktivna na društvenim mrežama i ovisna o njima automatski se odbacuje za bilo koju vrste veze. Profil ove osobe obično su ljudi (i muškarci i žene) emocionalno nestabilni, bolesno površni, bez briga, ne previše empatični i odani, prazni iznutra ... nekoliko godina iskustva naučilo me da je u većini slučajeva takvo.
haha pričaš gluposti a ne znas o čemu se radi, ova žena je prevarila muža (Boatenga) sa nekim oženjenim tipom, nakon što se otkrila Boateng ju je ostavio i uslijedila su pljuvanja dotične kroz društvene mreže i izgleda i izgleda se nije mogla nositi s time...
@nemam pojma hajd ponovo pročitaj, polako riječ po riječ..
Da se mojoj tako desilo rekli bi eno ga ubio je.
Debilu trebao si biti uz nju i pomoci da se izbori, jer ocigledno nije bila dobro, depresija, poludepresija, ko zna, najlakse je otici...
@Philippians46 pa kad ga varala, sta treba ostati sa njom i ako zna da je ova primala tudji urac? Ajd ne moralisite vise vi snowflakes.
Koliko smo bolestan narod vidise po komemtarima
steta,mnogo lijepa
Koji ovnarski komentari bosanskih nehljeba i onda se pitate zašto vam je tako kako vam je. Kako vikneš u šumu, takav ti se eho vrati. Nako kazem.