Skromni Lionel Messi
0
"Bitna je igra tima, a ne moja"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, kakav Messi. Nas Dzeko je bolji od njega sto puta.
U ovakvoj barceloni bi se i ja nadavao golova :)
maradona je vec sve rekao sto sam imao da kazem :) Mesi majstore !!!
@maradona - potpisujem od pocetka do kraja ! Skromnost je odlika velikih igraca,a nije mogao dodati Ibrahimovicu jer nije ni igrao,prati malo @enco ;) i dovoljno je reci samo Leo Messi i Barca Visca Barca !
ZVJERRRRRRR
Messi je najveći igrač na svijetu i malo je reći da je momak skroman. Da je kojim slučajem onaj maneken Ronaldo utrpao 4 komada Arsenalu pa mi ne bi mogli živjeti normalno narednih 3 mjeseca.
Kako da ne, a nedavno sam za sebe govori \"Jedan je Messi\" i jos kaze bitna igra tima, pa gdje je tu tim kad on sam svaku drugu utakmicu daje het trik?!? Cestitam momku, mnogo je dobar tehnicar ali je i njemu na mala vrata pocela slava u glavu da udara.
Bravo velemajstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbolji je!!
Njegov osmijeh govori koliko momak uživa dok igra, tu nema foliranja. Zavidim ljudima koji iz sedmice u sedmicu mogu uživati u igri i to bukvano u igri malog čarobnjaka. Svaka čast i da potraje još dugo.
je li bilo potrebe davati loptu kada je dao 4 gola??? hahahha... to ti je toliko glupo sto si rekao, sada je messi kriv sto ibrahimovic stoji kao panj u vrhu napada???
Kada bi ovo rekao ibrahimovic ili c. ronaldo?? Razumjete li sada sta mislim kada kazem da oni nisu veliki fudbaleri?? Veliki nogometasi moraju biti veliki i van terena takvi su Messi, Zidane, Ronaldo, Pjanic itd.
Kakva skromnost,ne da loptu Ibrahimoviću.