Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek su napolitanke spustili na zemlju.Forza Juve
@Winner vidjet cemo Bayern jest jak al ne igra nesto impresivno u odnosu na proslu godinu, al u svakom slucaju nek pobjedi bolji
@Winner bayern jeste jaci..ali 5% na kojim drogama si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Idemo po petu titulu zaredom!!! Fino alla fine forza Juventus! Zaza kraalju!
...masiram besplatno zgodne žene, javite se na br. 063/853-067...
sisam ti mami picu jebote juve srece ste imali
bolji juventus za taj jedan udarac u go,mada je napoli dosta dobro stajao na terenu i žao mi ih je oet titula ide na bogati sjever,insigne dosta nazad igrao,higuaina su uvijek dvojica čuvala i treći preuzimao,ništa ni napoli nije pokazao mada su sada šanse 90% na strani juventusa koji ima bolji raspored mada će im bayern u dvije tekme dati 6 komada
samo 6? ja mislim da ce toliko dati vec u prvoj utakmici,u prvih 70minuta,kao i real prosle godine...
JEBI BOSNJAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE U PAKAS !!!!!!!!!!!
uvjek sam znao da ste pederi !
Derpe xaxaxaxaxaxxaaxaa
Back on top, bitches :) Ima li ko jaciii ??? Juve je institucija. Rusi sve rekorde. Samo su na redu kobasicari :) FINO ALLA FINE, FORZA JUVE !!!!
Forza Juve!
velika ekipa za velike stvari!
juventusova posla.. na malima se iskaljavaju a protiv velikih se brane i dobijaju na kontranapade i uz veliku srecu
Sisajte ga miševi, drugo i ne mozete
Ludjak, nije za tebe fudbal. Gledaj kriket. Veceras Juve odigrao koliko treba. Pola tima fali, glavni igraci vrceeas podbacili. Ovo je veceras za napoli bilo tekma godine i opet ne mogu meda i ti opet pises ovakve nebuloze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Juve je Juve forzzza ⚽⚽👍👍
Juve je institucija 😎😎😎
JUVEEEEE ❤❤❤❤