Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
te amo,da silva,ti si nešto najbolje i najljepše što je ikad viđeno dokazao si da znaš s loptom,znaš igrati vrhunski nogomet,slaven bilić dao ti je svoje povjerenje i dokazao si da je imao pravo,arsenal je dokazao da je bez tebe teško igrati,mamić je pogriješio što te prodao, ali ti zaslužio bolji klub i bolju momčad.....
Eduardo, ja te volim najviše na svijetu i značiš mi apsolutno sve..svi smo jaaako ponosni na tebe i sretni smo što si se tako brzo vratio..želimo ti svu sreću ovoga svijeta..znaj da te svi volimo i da smo tu uz tebe..pusa..
Dialiba, Ibisevic, Dzeko = the magic Triangle
Dialiba bit ce iduci Dudu !!! Boja je vec ista :D
dudu je bog i batina za tog vedada i dzeku. poturice glupe
bas si rasulo
nas je VEDO bolji,dudu je dobar pravo svaka cast igra decko nema sta?samo kad DZEKO dodje moze u kardif rahat nece se pored njega bas naigrati,DZEKO THE BEST???????????????????????????????????????????
svakak mu cast,bilo mi je drago sto je tako zapoceo svoju sezonu nakon strasne i teske povrede :))) sve najbolje :D
duduuu is back !!!!!!!!!11