Miralem Pjanić o Luksemburgu
0
"Bio bih zadovoljan pobjedom od 0:2"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice gusto bice 0-3
Slažem se sa vladinim komentarom ali treba dovest iskusnog kao blaževića a ne kao sušića.Po meni bi idealan bio ljupko petrović čovjek koji je sa Zvezdom osvojio ligu prvaka a trenirao je i španskog Espanola.Blažević je dobro vodio BiH a prije je vodio i dinamo,pa zašto bi sad bio proplem da dovedu bivšeg trenera crvene koji bi bio pravo rešenje za novog selektora BiH
drago mi je da vi tamo u evropi i bosni mozete gledati prenos ali moze li neko staviti link gdije mi u usa mozemo gledati ima nas 4oo hiljada ali nema nikakvog obavijestenja unaprijed hvala .
Susic je pomutio razum igracima, treba ga pod hitno otjerati i igracima sihire saliti od Safetovih nebuloza.
Luksemburg možemo proći i bez selektora,a da budemo na EURU 2012 treba nam novi selektor.Sušić je bio velik fudbaler ali za selektora nije i zato nam treba novi.U našoj reprezentaciji imaju 3 naroda Srbi,Bošnjaci,Hrvati pa zato posle Blaževića i Sušića treba postaviti Srpskog selektora
0:2? nemojte se vraćati kući bez 0:6! 6 komada želim da vidim i to je minimum minimuma
idi bolan ubi se, postedi nas tvog postojanja
\"Bio bih zadovoljan pobjedom od 0:2 \"Na kraju razgovora Pjanić je rekao da bi bio zadovoljan sa pobjedom od 2:0. sta je sad reko\' \"NOVINARI\"
Imam osjecaj da ce zabiti Vedo i Miralem,pobjedujemo 100%!!!!!!!!!!!