Čeka se odluka UEFA-e
0
Bilino Polje ili Koševo?
Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Portugalci vide sta Mevlid radi po Sarajevu ponistit ce ovu zalbu :D
meni sevedno, samo da ih razvalimo :D
Ma Zenica je zakon. Ako su vec navalili da se igra na Kosevu treba im postaviti Mevlida za sefa obezbjedjenja na stadionu.
Eto vidis koliko si pametan pa nisi skontao poentu sta sam napisao. Sto i dalje implicira da imas kompleks od Sarajeva i sarajlija. Nigdje nisam napisao da smo mi i bogom dani i da smo najbolji i sl. Iz Sarajeva sam mozda izasao vise puta nego ti iz Tuzle. Cak i u Tuzli bio X puta. Ne znam ti ovamo koliko si puta dolazio ali ocito si imao lose iskustvo. To je individualno. I onda se pitam zasto u Sarajevu ima najmanje sarajlija, iz cega ti izvlacis koncept i predrasude. I bio sam sirom BiH i dalje, sve to stoji sto si napisao. Ali svak\' svog konja hvali logicno.
Koji smo mi probisvjeti !!! Sve nam neko drugi kriv! Dodik, Vehabije, Amerika........... A u haustoru sa 10 stanova stanari ne mogu da se dogovore koja ce biti boja zidova ! Problem je u nama! Glavni grad, nije glavni, lopovi, seljaci, ovako, onako.... Samo laprdanje! Hajmo malo biti dobri. Pomoci nekome, ne gledajte levate frustrirane koji samo sjede i loze i zakuhavaju. Hajmo svi poci od sebe pa vidjeti sta smo uradili dobro. Ako neko radi lose, pusti ga, neka bude sam. Portugal treba uzeti gdje kod igrali ! Uzecemo ih i u Portugalu!!!!!!!!!!!!!!!!
Jao kakve se ovdje pisu gluposti ili mozda kakva djeca sve ovdje pisu. Nece da Portugal igra u Zenici, jer je blizu publika. Ja vece gluspoti u zivotu nisam procitao. Portugal nece da igra na sljaci, ono nije teren i igrac moze samo nogu slomiti, ne moze se napraviti akcija, lopta odskace, sve u svemu katastrofa. Vec kad pricate kako se KAO Portugalci boje Zenice, jer je blizu publika(jako smijesno) su istoj toj Zenici prosle godine pocjepali nas kao beba zvecku nismo osutali na gol sve do 80 minute. Zato ne serite.
ZA @SABAN Pa dobro, onda zar nisi rekao \"vozdra\" i da nemas sta sa mnom razgovarati??? Eto vidis da ti Sarajevo stvara kompleks, i da si i sam iskompleksirana osoba... Ipak NISAM FULAO.....
ma jok ba šabane, fulaš. Žalim i tebe i tvoj \"grad\". Vozdra!
za @SABAN hahahahahahhaha koji SHOW sa tobom..hahahaha Ne jarane, ti si g..l.u.p... a g..l.u.p. si zbog toga jer te pogadja istina o Sarajevu..ja tebi sto god kazem ti balis.... i pises meni neke izmisljotine i lazi na racun Stanovnika i grada Sarajeva...a u zivotu nikad nisi krocio u Sarajevo... Decko, pogadja te istina o Sarajevu, sam si se navukao na tanak led i dokazao si se da imas kompleks zvano \"Sarajevo\"....
Nek nam plate trokove i smjetaj pa da budemo domacini u Portu a gosti u Lisabonu(i obe ih oderemo na kvalitetnoj travi).
Ti si glup i s tobom ne želim da razgovaram. ( Vjerovatno je Štula bio u sličnoj situaciji kada je ovo rekao Bori Đorđeviću, ha ha..) Svima bi nam lakše bilo kada bi se Sarajevo otcijepilo. Svakako mislite da je samo Sarajevo Bosna i da je Bosna ustvari Sarajevo. Pozdrav \"sarajliji\"!
za @SABAN Ej glup si. Kazes \"80% doslja koji su zagadili Sarajevo\" Nema 80%, ima ih puno manje od 80%..al ih je dovoljno toliko da nam zagadjuju grad..takvi ko ti, iz raznih zaseoka sirom BIH koji su se sljegli u Sarajevo doslovno ukaljase obraz ovog grada. Ali vidim sa kolikom dozom zavidnosti i kompleksa pricas o Sarajevu jer nikad nisi bio u ovom gradu, a isto tako umires od zavisti jer se sve pare slijzu u Sarajevo, umires od zavisti jer se Sarajevo svugdje u Svjetu spominje za razliku od tvojih Kacuna, umires od zavisti jer je Sarajevo olimpijski grad za razliku od tog tvog zaseoka, umires od muke jer je Sarajevo imalo firme i prije rata koje je fakticki izgradilo Yugoslaviju, firme koje su isle na terene svugdje po svjetu...umri od muke jer se u Sarajevu odrzavaju mnoge manifestacije kao npr: Sarajevo film festival, Sarajevska zima....itd, da ti nenabrajam..a sta se u tvojoj kasabi moze odrzati, moze se odrzati jedino izlozba kokosi. i zato ne kaki molim te..
E, onda oprosti! Mislio sam na 80% došlja koji su zagadili Sarajevo. Pravim Sarajlijama ne zamjerim ništa, naprotiv...!
Portugal hoce da bira gdje ce igrati i u BiH i u Portugalu,sto je bezobrazno.Oni bi najradije da se igraju obje tekme u Portugalu.Na Bilinom polju su igrane 85% SVIH utakmica kvalifikacija koje smo ikada igrali do sada,i stadion zadovoljava potrebe...kako to odjednom sad nesto ne valja. Drugo,ne smije ovo uticati na nas,sta god da se desi,ne mozemo ni mi Bilino polje nositi sa sobom kad idemo u goste. Trece,treba raditi da uslovi UVIJEK postoje za igranje utakmice na B.Polju i na Kosevu,kako to olimpijski stadion nema normalnih stolica....? Ne ulaze se u sport nista,i onda se ocekuju neki rezultati......
za @SABAN Kazes: \"djela pokazuju više od bezveznog laprdanja.\" Laprdaj ti sta hoces, ali ta \"djela\" su djela takvih kao ti sto su se sljegli u Sarajevo...Ove nerede po Sarajevu cine takvi kao ti sto su se sljegli iz Kacuna...
Brbljaj ti šta hoćeš, djela pokazuju više od bezveznog laprdanja.
@jalija MAGARAC JEDAN SARAJEVO NIKAD NIJE BIO NACIONALISTICKI GRAD NITI CE BITI.