Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem Klixovim novinarima da čitaju svoj portal...stalno objavljujete iste vijesti po dva puta u dva dana. Zar nema nikave koordinacije i dogovora?
I ja im predlažem, kao što sam to poemnuo i jučer, da gledaju na *ebene greške kojih je sve više u člancima. Koja samo marva ovdje radi, u pm...
Fudbal je nazalost vec izgubio car i postao igracka bogati to je nazalost cinjenica i kao takvom ne vidim mu neku blistavu buducnost. Slavenu svaka cast veliki je gospodin,da je barem vise ljudi u fudbalu poput njeg i Klopa mogli bi smo nesto ocekivat.
Svaka na mjestu! Englezi vidjeli zakuhava se liga kao nikad do sad pa hoce da povise cijene,al ce se zajebati pravo.
unistit ce sport jos malo, prvo kladionice i namjestanja ubijaju car sporta, jos sad tjeraju ljude...