Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mu Beckenbauer vraca udarac. Blater je fakat vodja Fifa mafije
Da, a nista bolji nije Beckenbauer! Svadjaju se mafije ko ce preuzeti profitabilan kolac!
neznam jesl on gori debil sto se kandiduje toliko puta ili su debili koji ga podrzaju... tako ti je kad trćiš za parama i dunjalukom koliko god malo mu
Bild objavio Blatterovu fotografiju s traženim ruskim mafijašem ------------------------------------------------------------ TO MU JE ZA SUSPENZIJU BECKENBAUERA!
Bild objavio Blatterovu fotografiju s traženim ruskim mafijašem ------------------------------------------------------------ TO MU JE ZA SUSPENZIJU BECKENBAUERA!
Ne mere se sjetit,ko ga sve kiti na kafu!
Krivo Keiseru sto nije on na vrhu FIFE pa nezna sta da radi .Najbolje da se prikljuci Maradoni sa kokokom bice mu lakse.Blater je veliki prijatelj reprezentacije BOSNE I HERCEGOVINE i naseg "oca"BH-fudbala IVICE OSIMA.Samo napred BIH je zu tebe i mi te podrzavamo.
Keiser puca na vrh UEFA, a Platini, koja je pudlica Reala, Barcelone, Bayerna, Man Utd-a ide u vrh FIFA!
Ih sto cojka blate,ko da se sliko sa Dariom Kordicem!?
Zaheban dedica!
Njemu je fino cim se opet kandidirao, skuplja lovu za stare dane :/
Koje stare dane 78 godina ima,nece zivjeti 150 godina.
Sarkazam.
Zalosno da ovaj maloumni debil vodi Fifu i najavio je ponovo kanidaturu za novi mandat, on ce zgadit i zelju za gledanjem nogometa mnogima sirom planete
..............kruha i igara, vikao je narod......................
Zreo za penzije!
fifa = korupcija