Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj Guardiola nece nikad osvojiti ovoliko trofeja kao Heynckes u Bayernu? pa za ocekivati je da nece. Nije niko nikad u Bayernovoj historiji u jednoj sezoni osvojio triple krunu sve do sad. I tesko je za ocekivati da ce se to opet desiti u narednih 20 godina. Ja bi bio potpuno zadovoljan ako Pep u tri godine ugovora sa Bayernom osvoji jos jednu ligu prvaka i jednu Bundesligu, i pri tome da momcad igra lijepo kao ove sezone.
ma tvoje je proslo dobar si bio
Ma nije do njega, ovo Gvardiola pravi čistku da bi mogao dovesti igrače po svojoj mjeri. Nikad više Bayern neče osvojiti trofeja kao što je ove sezone...
Čija li je ovo želja. De Laurentisa ili Rafe Beniteza. Sumnjam da je Rafin ovo izbor. Al hajd ga znaj.