Komentari (677)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbrana kriminalna, tri gola su na njihovu dušu. Ali, dobro je, nije to bilo loše. Bravo za Đumića, a i za Duljevića, strašno je odigrao. Također, kapa dole veličini zvana Edin Džeko, kakav je to majstor, dugo godina još nećemo imati takvog igrača. Što se tiče struke, Baždareviću otkaz nakon završetka ovog ciklusa.
I dodao bih, sramota za ovakav teren. Ali, s obzirom kako se izvršio lobi za Grbavicu, ne moram dalje ni pričati.
Bolji smo bez Pjanića za klasu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Krajnje je vrime, da se Hrvati, Srbi i Bošnjaci pomire, krenu uvažavati i stvore takvu BiH repku, da je se boji svatko, tko samo i pomisli na nju. Ostavimo jedni druge u miru, poštujmo to što je Hrvat, Srbim ili Bošnjak....vidjeli bi države i športa...muda bi protivnicima bila ko' čvarak.
@EmirSSuljagicspahic e fakat si glup ... naginje na retardiranost ti si dusman sam sebi
iz kojeg razloga bi to ucinili srbi i hrvati? pa nisu ludi da jacaju svog dusmana -------------------------------- @EmirSSuljagicspahic Prvo oni nisu Srbi i Hrvati, nego posrbljeni i pohrvaceni, a pod drugo iz razloga sto su oni manjina u Bosni, a ne u Srbiji i Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Puno sreće Grčkoj u baražu, mada nisu zaslužili baraž... 4 boda su izgubili u dve utakmice protiv SDA Fekalistanskih pajsera.
Grbavica=Oranica. Fuj!
Nemoj tako. Otvorili su se za tribinu... ne može i tribina i normalan teren.
ajd što karaju ovi belgijski katolici, al što nam uši zavrću. :)))
Vratite nam Papeta.
nije ovo reprezentacija bih dok god se utakmice ne budu igrale i u banja luci, širokom brijegu, trebinju, mostaru, kao i tuzli, bihaću itd... ne čine bih zenica i sarajevo.
Znaci Engleska je sam London jer samo igraju na Wemblyu....
Min porazeni nismo umrli samo smo morali skociti dole na tabeli
Pa normalno da ce izgubiti, Begovic i Dzeko kod da igraju protiv Bosne a ne za Bosnu, fuj izbaciti ih odmah
kakv crni baraz ,sta se glupirate?zavresna prica sto se tice kvalifikacija
Belgija fudbalska sila,ali sinoc je dokazano da ih jedan visca moze probusit kad hoce,i isto tako duljevic se moze nositi za njihovom zadnjom linijom,steta al smo trebali od pocetka kvalifikacija igrati ovako
I PAD JE LET!!!!!!!
Ne znam samo je l’ nam se treba jos nacrtati da vidimo i skontamo gdje smo,sta smo i koliko zaista vrijedimo kao reprezentacija? Cemu ove neke price o barazu,kome to ide u prilog? Kao da su svi novinari,reporteri,komentatori dio sistema,koji ima zadatak da ispira mozak navijacima.
Vranjes,Djumic i Duljevic igrali onako kako se igra za dres reprezentacije.Barem dali sve od sebe,narocito Vranjes.Cudi me da Vranjes ima vise strpljenja da gine za ovu propalu generaciju.
Nije Hazard fauliran nego ga krokodil uhvatio za nogu 😂
Nasikirali ste nam princa smradovi....
Od svih igraca u BiH reprezentaciji,pravi strucnjak bi mogao probrati mozda jedno 7-8 momaka,a ovo ostalo sve rastjerati,zajedno sa savezom i trenerom. Zapoceti graditi,novi svjezi tim,kao sto su uradili Poljaci. Dugo ih nije bilo,ali sklopili su dobar tim poslednjih godina.Mi idemo polako u zatisje,na dno i poslije toga ne moze dalje.Mora se poceti graditi i vratiti na scenu,medju ozbiljne reprezentacije.