Trijumf u Cannesu
0
BiH pobijedila selekciju Omana
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite hadisa na miru čovjek je plaćen da propagandu širi :) haj\' ba ili navijaj ili odjebi!!!
bravo Bosnooooo.......da je cak i 1,5-1 opet je pobjeda.
Daj prijatelju idi negdje na neki vehabijski sajt,ostavi nas priče koju mnogi ne kontamo,ovdje se priča o reprezentaciji BiH a ne o samoubilačkom napadu u po Džamije u Pakistanu.Pokušaj to rastabiriti ako možeš.Eselamualejkum.
@swanfilter slazem ste stobom 100% nas jedini problem lezi u dvije rupe kako bi to nazvali. Poreban nam je Bajramovic al pravi, ili neko ko bi od zadnje linije uzimo loptu kako bi je sto lakse iznosili prema naprijed. Muratovic nije tog tipa igrac al ne sporim da je los. Salihovica je steta tiskati nazad on moze daleko veci doprinos dati ako se malo tisne prema naprijed. Imamo dobru reprezentaciju koju treba jos svakao posloziti. Treba nam jedan onaj stari ZADNJI VEZNI igrac koji zna iznijet loptu bez panike a to je nekad radio bajramovic. Mislim da u tome lezi citav problem nase igre, tj ne smijemo se oslanjat samo na napad nekada ce nas i skupo kostati.
To je nasa ljubav ---- Bosna, Bosna....
NIJE LOSE ;DOBAR TRENING.
POPUSITE PESIMISTI, BOSNA JE BETON I MI SMO NAJACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ehi jazakumullahu hajir i samo nastavi brate, a ovima sto smeta nebi skodila jedna rukja, kad su opsjednut dzinnima onda Allahov s.w.t.a. govor i govor Poslanika s.a.v.s. smeta..
DOSADNA UTAKMICA,ALI U SVAKOM SLUCAJU MI JE RASPOLOZENJE POPRAVIO LUDI KOMENTATOR UZ KOJEG SAM SE SLATKO NASMIJAO.
Ovaj hadis il je glup il zeli da ostali misle da su muslimani toliko glupi da na ovakvim i slicnim mjestima govore o vjerskim temama. U svakom pogledu care glup si.
Ti prvim avionom pravo u Oman pa njima objasni to što želiš, kretenčino!
Kaže Hišam ibn-Ammar; pričao nam je Sadaka ibn-Halid; pričao nam je Abdurahman ibn-Jezid ibn-Džabir; pričao nam je Atije ibn-Kajs el-Kilabij; pričao nam je Abdurahman ibn-Ganm el-Eš\'arij da mu je pričao Ebu-Amir ili Ebu-Malik el-Eš\'arij, a tako mi Allaha nije mi slagao, da je čuo Allahovog Poslanika, sallallahu \'alejhi we sellem, gdje kaže: \'\'Biće u mome ummetu skupina koja će dozvoljavati (ohalaljivati) blud, svilu (muškarcima), alkohol i muzičke instrumente.\'\' Hadis bilježi Buhari
ZIVJELA NAM BOSNA I HERCEGOVINA !! @ ivanhoe: napus_hi nam se k1te debele ! _ebla ti ukrajina misu svetu.
Odigrali smo zalostno!! Posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme. Ipak treba znati jednu stvar. Momci su umorni od sezone, ne da im se igrati, posebno ne protiv nekih naftasa i to u Kanu u 17h!! To je cinjenica! Dan prije tekme je to isto izjavio Rahimic, ili mozda Muratovic, da im ova tekma bas i ne prija ali da je moraju odigrati. Mene jedino brinu neke postavke cire kada su igraci u pitanju. Topic na tom nekom boku ako se ne varam, nije bog zna sta. Salihovic mora naprijed jer u odbrani nije nes, a i gubi na svjezini jer mora gore-dole. Vidjelo se, da nema Nadarevica iako to nije neki gubitak ali ovoj nasoj odbrani je i to luksuz, smijesni smo dole nazad. Mislim, da nam Zlatan fali ono pravo. Umjesto Muratovica bio nam pravo dobro dosao...Ipak, ne sumnjam da cemo na jesen biti pravi, samo bez povreda i tako dalje.
evo i golova uz vrlodobrog komentatora :) http://www.nogomet5.com/video/article_2009_06_9_0637.html