Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjava novinara klixa po uzoru na našeg nezaboravnog PAPETA...
Izrael dobija Kipar a protiv Belgije je bod dobro moguce jer ce se Belgijanci do tada kvalifikovati. I sve da ne uzmu, nama trebaju sest bodova, u sta ne vjerujem. Pa sve i da bude, opet moramo u baraz.....a tu smo pravo dobri! Tako da - male sanse!
Jbg., ja od tebe jos ne vidjoh optimistican komentar vezan za BiH. Daj malo pozitive jbo ga ti. Kakva je ovo mrtvaja?
jbg...kad bude razloga za pozitivnost ja cu biti jako pozitivan.....a da sada skacem i triscem ne pada mi na pamet...ili ti vidis neki razlog za optimizam??a ovi sto sada sire pozitivnost, 90% njih ce u slucaju poraza pljuvati po njima!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MORE BIT DA BIDNE MORE BIT DA NE BIDNE
ja kalkulacija ..... a mogli smo smireno doci u finish kvalifikacija i direktno uci ....ali ne možemo mi a da ne zaseremo ..
igrati, igrati i samo igrati, a kalkulacije su za analiticare
Jel ovo Pape pis'o?
sta ti hoces jel? pesimism? jel te to obraduje? jel onda to "dobra vjest" jesi prava budala , moze bilo sta da bude u ovim finalnim igrama i meni se cini po tvojim tonom ti bi bnijo sretan da izgubimo , jesi jedan pesimista , bosna ne treba takvin ljudih kao ti, zato jesto i bosna kakva jeste , nosise tamo frajere i usuti se, idi prat nekog drugog sto dolazi prvi budalo jedan
ljudi kipar dobije i izrael i nas i ode kipar hehehe teoreski.... kako hocete al daj boze da se kvalifikujemo i kakve smo kurate srece u barazu ce mo da dobijemo naj jace
Ako i prođemo,ne bi me iznenadilo da dobijemo Holandiju
Kakve triper kombinacije.
Ma koga briga, već meni drago zbog Austrije.
ovo se u narodu kaže "što je babi milo to joj se i snilo"