Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smeta mi što će igrati za njih, smeta mi što nije bio principijelan pa odbio koristiti mlade uzraste da izraste kao igrač, plus uz to nositi kapitensku traku, a maštati o drugoj reprezentaciji. Imaj obraza barem malo.
Ne igra nijedan Sandžaklija za Bosnu, svi igraju za Srbiju. Niko Sučića nikad nije vrijeđao, uvijek je dobijao podršku, aplauze, kapitensku traku.
Ma ***at mu sve po spi***, e ovakvi su najjjjvece ust*** Zivaistina#
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svakako je hrvatska repka puna Bosanaca i Hercegovaca... tako da ovo nije nista novo
sve to je omogucila drzava
Bosanci su im glavni aduti u sportu
Zato ga i sad izbaciti iz mlade reprezentacije, poslali su mu poziv. Al sad ga odmah prekriziti
Oooooo sta cemo sad, gotovi smo. sucica na hiljade.
Petar Sučić -BOSNJAK katolicke vjeroispovijesti osjeca se kao HRVAT 🤔
Baljanderu
Eto ti ces nekom rec koje je nacionalnosti.. više ima hrvata bošnjaka, nego danasnjih bosnjaka koji sebe tako nazivaju hahaha a to sto se sami imenovali bošnjacima je posebna priča. sjetio se bivši hrvat filipovic muhamed i adil da konacno ukinu muslimane i nazovu vas Bosnjaci
Pa i ja bi volio d budem novi modric a ne novi pjanic i da pusim shissshu
Smece ko i Biberovic,seljacic iz Bugojnaa
Očekivano, Hrvat, bugojanac..A znamo kako su bugojanski hrvati prošli..Teško je gradit suživot na način kako to misli većinski narod...Uglavnom , sretno majstore, sinoć si odigro maestralno.Samo Dinamo
Najvecca greska u Dejtonu sto se dozvolio dvojni pasos to je da ako imas Bih drzavljanstvo da mozes imati hrvatsko ili srpsko.
Mostarac ba, nema to veze s Daytonom. Tu ne može Hrvatima nitko ništa određivati. Hrvat gdje god da je rodjen je Hrvat i automatski ima domovnicu/putovnicu. I neka pati koga smeta 😉
Slonodno ti mogu reći da nemaš pojma
Nije ga ni imala sta ce izgubit. Nek igra za kog hoce.
Mi ne podnosimo Islam zato i odlazimo igrati za Hrvatsku! Najveću izdaju u povijesti ratovanja i masovni prelazak na vjeru okupatora vi hoćete da netko simpatizira! Vi ste bolesni ako mislite da su kršćani u BiH glupi!
Hrvat odabrao Hrvatsku. Ne treba tu analize pisati, vi ga odgojili, savez kriv, treba ovo, ono...niste vi ništa napravili, niti ste ga ikad imali. Uostalom tko želi igrati za ovaj BiH kupus s ratnim zastavama na tribinama. Budite iskreni, ne bi ni vi da imate svoju zemlju odmah pored.
Nije mene zacudilo da jedan Petar ode igrati za Hrvatsku,ali mene cudi da jedan Tarik ode igrati za Tursku
Ne vidim problem sto je odlucio igrati za Hrvatsku. Ni prvi ni zadnji koji je odlucio da igra za zemlju gdje je sigurno zagrantovano da ce se bolje prodati. Daleko smo mi od sportskih uspjeha koje Hrvatska ima....
I kažu što su ugroženi odoše svi vanka,sretno netrebaju nam izdajice takve kao ti i ostali.
Kume mislim da si ti nesto pomjesao,sta mislis cija slika stoji u Anicevom rijecniku uz pojam"izdajice",oni koji su se preko noci odrodili od roda svoga i brace i sestara svojih a zasto ?,za malo proje!
Odgojiš ga, on ode…, klasika
Nismo mi njega izgubili,nismo ga nikad ni imali. Srce mu je u Hr i na žalost ni prvi no zadnji.