Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemo u K*rcu sa zadnjom linijom: Mravac, Pandza, Jahic (svaka cast jahi). Kad razmislite o \"brzini\" te trojice (tj. tromosti, naravno) i brze igre spanije - bicemo sretni ako ne primimo 5 komada. Nazalost, predvidjam 1:3 za Spaniju...sem ako Ciro ne iznenadi sa novim sastavom, jer je kombinacija koju je najavio po meni katastrofalna. Ali, \"lopta je okrugla\"...hehehe.
HEEEEJ CASILJASA ŠTO MOŽE LAGAT!!! KAKVE \"NESMOTRENOSTI\"???? PA BOLIĆ TE POLU-LOBOM MATIRAO K\'O MALO DIJETE, A ONAJ KO JE TREBO POBIJEDITI TE VEČERI JE BILA BOSNA I HERCEGOVINA, SAMO DA NIJE ONAJ GLUPSON BLAŽ SLIŠKOVIĆ IGRO BUNKERA SA BARBAREZOM KAO STOPEROM!!!! KOJI JE TO FANTOM OD TRENERA.... SA TAKVIM IGRAČIMA JA BIH PODERO ŠPANIJU KO LJESU!!! ;-)
Sretnoooooo Ciriniiii \"Zmajevii\"
ma ja sam bosnjak i da kazem prvo onima koji navijaju za BIH a dizu se i nasladjuju ko da su oni igrali nemajuci niti grama sportske kulture ni znanja,cak mislim da su to neke jadne seliacine i tupci:ne dizite bez potrebnu euforiju,mi smo jos uvjek mlada repka koja je u zacetku i zahvaljujuci jednom velikom strucnjaku Blazevicu dosli smo u baraz,drzava nam je u kur.cu zbog agresije i fasista koji njom vladaju a takav nam je i sport nazalost.To je realnost i mojne slavlja nekog prevelikog da nam u barazu neko ne strpa peticu.Naravno veliki sam navijac BIH i reprezentaciji zelim svu srecu.Za navijace Srbije i Hrvatske:mi pravi sportisti vrlo dobro znamo da ste bolji od nas u fudbalu,mislim na uspjehe od rata prema ovamo,sto je normalno jer imate uredjene drzave i nije unisteno sve od 92-95 kao kod nas,prema tome nemojte o tome raspravljat a sto se tice bivsih jugo drzava Hrvatska je tu neprikosnovena i tu nema price pozz
aahhhh dajem glavu da cemo pobijediti spance sutraaaa..... btw. sutra mi je rodjendan :D ehhehehiiiiiiiihiiiiiii
Bosnaaaaeeeee moja domovinaaaaaaa
@zg_best Pa i ja realno kazem! Realno u ovome trenutku je poredak u regionu 1.Srbija 2. BiH 3. Slovenija 4. Hrvatska itd... Jer kvalifikacije za Svjetsko su najbolja provjera ! Sta moze biti bolja provjera od toga? Prije koju godinu ste vi bili prvi u regionu - sad vise niste, Tako to ide... Nama je pad pomogao, mozda pomogne i vama... Ponekad moras da dotaknes dno da bi se odrazio :) @moze Uzivaj i ti u gledanju Svjetskog prvenstva ! siguran sam da bi i ti volio da ste se plasirali pa taman izgubili tamo sve utakmice sa 8:0 !
Italija 1 - 1 BIH borili smo se kao zmajevi a bolji smo bili cestitiam
samo da upitam jesul teniseri srbije pardon nogometasi vec rezervirali hotel u africi
covjek fino zbori.... MA SAMO IGRAJ BOSNO I POBIJEDI.....:D
@SRBIN Ja čak ni ne slušam Thompsona malo si se zeznuo :-) Generaliziraš previše. A ja objektivno govorim o vašoj reprezentaciji koja će sljedeće godine da ponovno padne na zemlju kao i uvijek. Za primitivca Thompsona me boli ona stvar.
A jeli igra sutra spahic , nadarevic i ostali zbog zutih k ? :S
@zg_best STA DA TI KAZEM GLADJ SVJETSKO I UZIVAJ ! :) A VI MOZETE ORGANIZOVATI KONCERT TOMPSONA NA MAKSIMIRU DA JOS JEDNOM POKAZETE SVIJETU KOLIKO VAS MALUOMNIH IMA :) KAKO ONO VI KAZETE ? - \"ZA DOM SPRMENI\" PA NARAVNO DA STE ZA DOM, KAD ZA DALJE OD KUCE I NISTE ! :)))))) A KAMOLI ZA JUZNE AFRIKE :))))))))))) PAZITE SE KAZAHSTAN IMA JAK NAPAD :)))))))
@JA Bravo za komentar hahaha ta \"moćna Srbija\". Ajmo Bosna navijam sad za vas kad nema Hrvatske nemojte me razočarat ko ovi naši ne znam kaj im je.
sta hoce srbi na svjetskom sjetite se argentine i holandije 6 0 6 1 koda je tenis e bo vas grom...hrvati se bar ne brukaju cak naprotiv...napred hrvatska napred bosna