Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja povreda,sto ga tip izuo iz cipela na oktober festu,haha
Da imamo selektora kome je cilj uspjeh reprezentacije sigurno bi ovi “povrijeđeni” reprezentativci igrali I kvalifikacije. Ne bi me iznenadilo da i Salihović zaigra za klub ovaj vikend. Nemožemo ih kriviti što ne žele da rizikuju veće povrede zbog ovako bezeobzirnog i bezobraznog selektora, pogotovo ne Salihovića koji grije klupu nesposobnjakoviću iz Sušićeve porodice.
Ma daj goni se u tri vec znas u sta. Kome nije uspjeh reprezentacije od znacaja? Mislis da bi neko zelio bolje za Bosnu od Safeta? Covjek raspolaze sa dva tri vrhunska igarca ostalo sve drugorazredni fudbaleri. I Tino zasluzuje mjesto jer je odigrao fenomenalno protiv Belgije.
@Orange-Chocolate Tino je trećerazredni igrač i nije bolji od Salihovića, Lulića (igra na njegovoj poziciji), Hajrovića, Vrančića, Štilića. Znači u najboljem slucaju je 8-9 vezni igrač kojeg imamo. Sporiji je i od MIsimovića koji će kad bude imao 45 biti bolji nego što je Tino sad. Igrao je oćajno sve i jednu utakmicu. Protivnički igrači ga vise i ne nastoje čuvati. I daj molim te objasni kako to da se nije prodao poslije SP. A vidjet će mo gdje će se prodati u Januaru. On je za drugu Tursku ligu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa obzirom da nismo imali Bicakcica, Spahica, i Kolasinca u odbrani, tek sada vidim da smo zaista cudno napravili protiv Belgije i barem izvukli bod.
Ali zato imamo Begovića !
falite nam u repki. ti, kolašinac i spahić..
i zukanovic!