Povratak iz Grčke
228
Bh. reprezentativci stigli u Sarajevo
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEma veze zato je kec ko kuca protiv litvanije,stavljam stoju...kad bih imao
Volim te Bosno i Hercegovino . Odličan rezultat sinoć , sjajna borbenost . Čestitke
Pogledajte 100 najpoznatijih nogometaša koji su primilis Islam! http://www.youtube.com/watch?v=hQ8tiLV9JV4&feature=related
jojj Misketa na ovoj slici onesvijesi se..:D *____*
Da se nisu hvalisali ,,municijom´´ i slicnim ratnim izrazima , bilo bi i vise !! I Grk ima pucu ! ( PUCA izgovara se kratko , ne kao nasa puuuca , a znaci na grckom k.ur.a.c . Al` eto , zavrsi se dobro , a moglo je vala i bolje .Uvijek za nase i Safeta vjecnog !
Ti care nisi normalan, ako mislis da su svjetske kvalifikacije bina za ucenje mladih igraca kada prije svega imas iskusnog igraca kao Zukanovica na klupi. Igranje Vranjesa je neka biznis mucka i sve smrdi na to, bog ti nije jadan covjek pojma nema o fudbalu. Stevanovicu treba dati sansu jer je covijek talentovan a ne mesaru Vranjesu koji ima padavicu i koga jedan kloc kao Samaras prestigne iako je bio tri metra u prednost. Ma bjaaaazi ba, bjaaazzii!!
Sta vranjes spahic i begovic su se najvise borili a ovi ofanzivni vezni famozni pogledajte gdje su bili kod prve sanse grka vranjes je mlad i tek uci umjasto on da je nasadijo grka onaj je grk bio lukaviji tako da je sad i to naucijo Medunjanin i Zahirovic moraju da odmore unutra Sunjic i Zukanovic
Vranjes napolje! Netreba nam novi Mravac u repci!!!
Bosanac svojim talentom osvaja Srbiju! Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
Ti nešto ko nezadovoljan . Neznam zašto ali eto , Ok .
ljudi kupuju sebi svemirske brodove a BiH nema adekvatan stadion gdje bi igrali ovi zmajevi ! do kad ? hajd to nego nemamo ni za normalnu opremu tj. adidas il nike ! do kad?
WELCOME BACK MY FAV FOOTBALL REP !
Vranjes ostao u Grckoj da mu se zahvale za svih 12 gresaka koje je ucinio na samo jednooj utakmici. Za mene svako lud ko bude stavio Vranjesa ne u A ili B nego u C selekciji. Strasno....strasan tip. Isprepadan a isprepadano je i ¨igrao¨, pardon grijesio, odnosno ne zna tip da igra lopte. Pape, dedera ga barem stavi iza gola.
Jeste li ostavili Vranjesa u Grckoj?
Zvjezdan Misimovic
Pape mehlem
FOTO, a dvije tudje slike, nigdje galerije. Yebo vas avaz od kojeg ste pokupili te fazone